Nova humanitarna akcija Proto radionice!

Nova humanitarna akcija Proto radionice!

Nova humanitarna akcija Proto radionice i promocija novih #izvodljivo majica!

 

Ovogodišnja promocija se organizuje u subotu, 8. juna od 17 časova u prostoru Kaš pivare, (Pregrevica 4) u Zemunu.

 

 

Nakon prošlogodišnjeg velikog interesovanja za posebno dizajnirane majice koje je Proto radionica realizovala povodom 5 godina svog postojanja, i ove godine u saradnji sa istim umetnicima, stiže nam nova kolekcija!

Letnja kolekcija Proto majica pod sloganom #izvodljivo kreirana je u saradnji sa umetnicima i dizajnerima: Ksenijom Pantelić, Majom Đorđević, Monikom Lang, Nikolom Velickim i Ivanom Sarajčićem.

Ovogodišnja promocija se organizuje u prostoru Kaš pivare, a s obzirom na veliko interesovanje koje vlada, Proto radionica želi da omogući svim zainteresovanima da dođu do svoje majice, koje se neće prodavati već ćete dobiti jedinstvenu priliku da donirate iznos koji želite i odaberete dizajn koji vam se sviđa.


Dizajn: Ksenija Pantelić, Model: Relja Zdravić


Promociji i humanitarnoj akciji Proto radionice priključili su se Kaš pivara i restoran La Taqueria koji će takođe prihod od prodaje pića i hrane ove večeri pokloniti humanitarnom fondu Proto radionice.

Novac će biti uložen u nastavak radova na ulepšavanju prostora Paviljona II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Beogradu. U prvom delu radova na ulepšavanju prostora Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju uređen je ulaz i hol bolnice ilustracijama dizajnerke Maje Simonović.


Dizajn: Nikola Velicki, Model: Relja Zdravić


Proto radionica osnovana je 2013. a posebnu pažnju privlači produkcijom umetničkih izložbi i događaja u prostoru, gde su kao partneri pomogli održavanje velikog broja kvalitetnoh manifestacija u gradu i šire. 


Dizajn: Monika Lang, Model: Relja Zdravić


Njihovo višegodišnje iskustvo i rad u oblastima od štampe i firmopisa do konstruisanja štandova, i podrške u advertajzingu, lansiralo ih je u jednu od vodećih radionica kojoj možete da poverite svoje ideje kojima je potrebna adekvatna i profesionalna izvedba. Prepoznati od svojih klijenata kao neko na koga mogu da se oslone u svakom trenutku, Proto, opravdava svoj moto “izvodljivo” u pravom smislu te reči. Sarađujući godinama sa zanatlijama i umetnicima raznih profila, Proto je izgradio imidž prepoznatljivog izraza i rukopisa.


Dizajn: Ivan Sarajčić, Model: Relja Zdravić

 

Proto na Facebooku

Proto na Instagramu
 

Na naslovnoj fotografiji: Dizajn: Maja Đorđević, Model: Relja Zdravić
Fotografije: Jelena Jeremić

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services