MO SWIMWEAR

MO SWIMWEAR

Milica Opačić i Nikolina Jungić predstavile liniju kupaćih kostima – MO SWIMWEAR by M&N i novu kolekciju za leto 2019 - ‘’Goddess’’

 

 

 
Milica Opačić i Nikolina Jungić, koje stoje iza linije kupaćih kostima MO SWIMWEAR by M&N organizovale su nedavno Bikini Matine na bazenu Sava Bien, na Novom Beogradu, gde su prezentovale svoju kolkeciju za leto 2019 - "Goddess".Klasični, vanvremenski krojevi, kvalitetni materijali i atraktivne boje, čine ove kupaće kostime modnim komadima koji se mogu poneti i van plaže, kao bodi ili kao top.

MO Swimwear by M&N može se pohvaliti velikim izborom jednodelnih i dvodelnih kupaćhi kostima, koji su kreirani za različite građe, a zahvaljujući jedinstvenim krojevima i činjenici da su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, ovi kupaći kostimi se mogu nositi u različitim prilikama (kao bodi ili top), ne samo na plaži.

Kao i sa brendom MO Premiere, Milica se drži klasičnih, vanvremenskih krojeva, na koje nadograđuje šik elemente, koji otvaraju mogućnost brojnih kombinovanja i ističu žensku figuru u najboljem svetlu.

Goddess kolekcija sadrži četiri boje: crnu, belu, crvenu i zlatnu.

MO Swimwear već par godina uspešno posluje i u inostranstvu, a u Beogradu se može naći u studiju Milice Opačić - MO Premier na Dorćolu.


 

Fotografije: Marko Vulević
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services