Liceulice ± Lovers.rs

Liceulice ± Lovers.rs, kolekcija 2019.

Ove godine, beogradska arhitektica Marija Strajnić potpisuje novu kolekciju Liceulica majica i svojim brendom Lovers.rs pomaže da se Liceulice vidi i na druge načine.

 

 

 

Liceulice postoji skoro deset godina - zahvaljujući velikom trudu i zalaganju prodavaca koji su svakodnevno na ulicama, tima koji iz meseca u mesec pravi novi broj magazina, brine se o distribuciji ili organizuje programe podrške za korisnike, a posebno zajednice uz čiju podršku na različite načine, ništa od ovoga ne bi moglo da opstane.

Štampa majica s dizajnerskim pečatom umetnica i umetnika je samo još jedan od načina da Liceulice nastavi da se iz meseca u mesec pojavljuje u prodaji. Ove godine, beogradska arhitektica Marija Strajnić potpisuje novu kolekciju i svojim brendom Lovers.rs pomaže da se Lieulice vidi i na druge načine.

Nakon uspešne prošlogodišnje saradnje sa Janom Oršolić, ovoga puta, majice stižu u dve boje, a sam ispis Liceulice izveden je u formi figura po kojima je Marija već poznata svojoj publici. Ideja jeste da se prodajom ovih majica izdvaja 50% za njihovu dalju proizvodnju, dok druga polovina bude uložena u direktnu podršku prodavcima magazina.

Celoj akciji pridružili su se i concept store Jevremova 25, gde se majice nalaze i u redovnoj prodaji, a koji je bio i domaćin promotivnog događaja 15. juna 2019. godine.

Ekipa Proto radionice uradila je promo materijale za ovu priliku, a agencija Žiška iz Beograda najavljuje kampanju koju će pokloniti za povećanje promocije novog poizvoda iz Licelice programa.

Oni koji žele da pomognu svojom kupovinom, ali da istovremeno dobiju i super letnju majicu, pored Jevremove 25, mogu je poručiti i na adresi www.liceulice.org.

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services