Godišnja izložba Departmana za digitalne umetnosti FMK

Godišnja izložba Departmana za digitalne umetnosti FMK

Godišnja izložba Departmana za digitalne umetnosti FMK, biće otvorena u utorak, 25. juna u 19 časova u Kulturnom centru Magacin u Kraljevića Marka 4.

U pitanju je izložba radova studenata Fakulteta za medije i komunikacije, koja obuhvata godišnju produkciju studenata osnovnih i master studija na usmerenjima vizuelne komunikacije, film/video, fotografija i zvuk.

 


Vođenje kroz izložbu biće organizovano 28. juna u 19 časova.

Na izložbi će biti predstavljena godišnja produkcija studenata i studentkinja osnovnih i master studija na Departmanu za digitalne umetnosti Fakulteta za medije i komunikacije.

U centralnom prostoru Magacina biće izložene dokumentarne, komercijalne, modne, konceptualne i kompoziting fotografije i serije fotografija. Takođe, u istom prostoru moći će da se vide grafička, vizuelna, interaktivna dizajnerska rešenja kao i infografike, instalacije, 3D animacije i intervencije u prostoru.

U ilegalnom bioskopu MKM biće projekcija kratkih dokumentarnih, igranih i eksperimentalnih filmova studenata svih godina sa početkom u 20 časova. Filmovi će moći da se vide i tokom trajanja izložbe u istom terminu.

U podrumu Magacina Kraljevića Marka biće postavljena in situ video instalacija.

Na otvaranju izložbe, kao i uvek, dodeliće se i nagrade najvrednijim studentima i najzanimljivijim studentskim projektima realizovanim tokom godine.

Izložba će biti otvorena do 30. juna 2019. godine.

 

Fotografije sa prošlogodišnje studentske izložbe u prostoru Kvaka

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services