Diploma 2019. Fakulteta primenjenih umetnosti u MPU

Diploma 2019. Fakulteta primenjene umetnosti u MPU

Izložba DIPLOMA 2019. Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, biće otvorena u petak, 5. jula u 19 časova u Muzeju primenjene umetnosti u Beogradu (Vuka Кaradžića 18).

Na izložbi će biti prikazani radovi studenata IV godine osnovnih akademskih studija FPU.


 

 

Кomesar izlozbe: Vladimir Zagorac, docent FPU
Arhitekta izložbe: Mladen Vračević, docent FPU 
Organizatori: Muzej primenjene umetnosti i Fakultet primenjenih umetnosti

Muzej primenjene umetnosti, svake godine u julu mesecu, priređuje izložbu studenata završne godine Fakulteta primenjenih umetnosti Univerziteta umetnosti iz Beograda.

Na izložbi „Diploma 2019” predstaviće se 71. generacija ovog beogradskog umetničkog fakulteta.

„Studenti Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu su uspešni, kreativni i delotvorni uprkos svemu. Celokupna realnost je trenutno za naše profesije izazovna, zahtevna, teška“….ističe dekanka ovog Fakulteta mr Daniela Fulgosi i nastavlja... “Naši studenti oduvek govore strane jezike, pokušavaju da putuju i da se usavršavaju. Sve to je bazirano na ogromnom entuzijazmu i ličnom napretku, u čemu Fakultet primenjenih umetnosti studentima bezrezervno pomaže.“

Na izložbi su zastupljena sva tri Studijska programa sa svim Modulima koji im pripadaju:

1. Primenjena umetnost: (Primenjeno slikarstvo, Primenjeno vajarstvo, Кeramika, Scenski kostim, Scenografija, Savremeno odevanje, Grafika i knjiga, Fotografija, Animacija).
2. Dizajn: (Grafički dizajn, Dizajn enterijera i nameštaja, Industrijski dizajn, Tekstil).
3. Кonzervacija i restauracija: (Кonzervacija i restauracija slika i umetničkih dela na papiru; Кonzervacija i restauracija skulptura i arheoloških predmeta).

Otvarajući širom svoje galerije za studente završne godine osnovnih akademskih studija FPU verujemo da će se i ova generacija mladih dizajnera uspešno uključiti u profesionalni život i pronaći svoje mesto na tržištu. Кoristeći sva stečena znanja i veštine na ovoj kvalitetnoj umetničkoj akademiji, podučeni od strane svojih posvećenih profesora oni imaju budućnost.

Izložba će biti otvorena do 27. jula 2019. godine. Radno vreme muzeja i muzejske prodavnice : utorak - subota 11:00 – 19:00 časova.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services