Digital Lab.in 2019

Digital Lab.in 2019

Digital Lab.in 2019: Drugo izdanje najbolje male digitalne konferencije u Hrvatskoj i regionu!

 

Digital Lab.in je dvodnevna ICT konferencija koja se održava u Labinu u Istri, i koja donosi vrhunske govornike u web, mobilnom i softverskom dizajnu i razvoju.

 

 

Uz predavanja, profesionalne radionice, brojne aktivnosti umrežavanja, Digital Lab.in donosi i zabavu za pamćenje. Dva dana nezaboravnog iskustva za programere, digitalne nomade, dizajnere i sve one koji žele da se upoznaju sa novim tehnologijama.

Konferencija je zakazana za 27. i 28. septembar u Labinu, predivnom srednjevekovnom mediteranskm gradu koji je smešten 320, iznad mora, s pogledom na Kvarnerski zaliv i ostrvo Cres.

Konferencija je već u prvom izdanju, prošle godine, dovela u Hrvatsku zvučna imena poput Dog studia iz Belgije, Build in iz Amsterdama kao i Vitalyija Friedmana.


DIGITALab.in -Aftermovie from level52 on Vimeo.


Ove godine konferencija će imati 11 svetski poznatih frontend arhitekata, čarobnjaka za kodove i dizajnerskih stručnjaka donoseći vam najtoplije razgovore i najnovija znanja iz IT industrije.

Pored ovoga biće organizovano i 5 radionica sa svetski priznatim mentorima za dizajn i kodiranje gde ćete moći da čujete informacije o najnovijim tehnologijama i trendovima, a imaćete i priliku da dobijete savete za kodiranje i dizajn i zanimljive trikove.

Najavljeni predavači su Kene Udeze (Booking.com), Daisy Potfer (Immersive Garden), Harry Roberts (Css Wizardry), Mario Šestak (Bornfight), Gerard Sans (AWS), Ricardo Čerljenko & Mateo Hrastnik (Lloyds Design).

Neizostavni deo nakon konferencije jeste druženje i dobra zabava u noćnim satima.

Više informacija o konferenciji Digital Lab.in možete pronaći na ovom linku.

Early bird ulaznice po povoljnijim cijenama dostupne su preko ovog linka. 

Za sve prijave preko Designed.rs portala, Digital Lab.in konferencija obezbeđuje popust od 20% na cenu karte. Prilikom kupovine karata na ovom linku, potrebno je samo ubaciti kod digitalcoba20 i popust će biti automatski obrađen. 

 


Foto Marin Cuk Vurnek EVENTography

 

Novosti možete pratiti i na digitalnim platformama konferencije:

Instagram

Facebook

Twitter

LinkedIn

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services