Radni prostori

Neki beogradski radni prostori. Ko nas je sve pustio da uđemo i šta su nam rekli

Lufthansa Beograd

Lufthansa kancelarija

Nakon trideset godina upotrebe veoma prepoznatljivog žuto-plavog logotipa, kompanija Lufthansa se, 2018. godine, odlučila za izmenu svog vizuelnog identiteta.

Promena logotipa naizgled nije radikalna: redizajnirani logo sadrži iste, stilizovane, grafičke elemente, ali (iznenađujuće) – ne i žutu boju.

 

Hard Stuff

Hard Stuff Industrial furniture nalazi se u Dunavskoj ulici.

Hard Stuff čine kreativci koji se bave dizajnom i proizvodnjom nameštaja.

 

 

Nalaze se u Beogradu, u industrijskoj zoni u Dunavskoj ulici broj 74.

 

 

 

Glavna odlika njihovog nameštaja su prirodne teksture materijala poput drveta, gvožđa, stakla, betona i čelika.

Mejkers spejs

Prostor Naučnog kluba adaptiran je za potrebe Mejkers spejsa.

Prostor Naučnog kluba Centra za promociju nauke, adaptiran je za potrebe Mejkers spejsa. Nalazi se u Ulici kralja Petra na broju 46. 

 

Mejkers spejs Naučnog kluba Beograd je otvorena laboratorija za sve kreativce koji traže mesto za realizaciju svojih ideja.

 

 

Share Square

Share Square

Beograd je dobio prvi samouslužni kafić Share Sqaure, gde plaćate sate a ne piće. Share Square se nalazi na adresi Koče Popovića 4.

Ovaj novi koncept anti-cafe, kafića u kome se ne plaćaju piće i hrana, već vreme koje se unutra provede, već postoji u svetu, ali je Share Square jedinstven zbog toga što pored kafića ima i izdvojene prostore koji se koriste za razmenu znanja i veština. Za sada su opremljeni CookLab, StyleLab, ITLab i SoundLab.

 

L'Oréal ofis | McCann Beograd

POSLOVNI PROSTOR FIRME MCCANN ERICKSON _L'OREAL OFIS

Za potrebe klijenta kompanije L'Oréal preuređen je deo poslovnog prostora kompanije McCann Beograd, a za projekat enterijera bile su angažovane Jasna Kavran, dia. i dr. Ksenija Pantović, dia. iz arhitektonskog studija OBE.

 

 

Pionirska

Pionirska Novi Sad

Pionirska je coworking prostor za frilensere u Novom Sadu i zajednica bazirana na principima deljenja, solidarnosti i ravnopravnosti. Nalazi se na adresi Pionirska 4, Novi Sad. 

Nalazi se u centru Novog Sada u blizini Dunavskog parka i Studia M.

 

 

Pionirska je spoj coworking prostora, koji je dostupan pojedincima i grupama koje žele da rade deleći resurse, i društvenog centra koji se bavi promocijom održivih i odgovornih praksi u kulturnom i društvenom životu grada Novog Sada.

Mekenza

Mekenza

Predstavljamo MEKENZU, prostor kompanije I&F McCann Grupa koji se nalazi na poslednjem spratu zgrade na Terazijama.

Na čelu tima koji je osmislio koncept prostora i realizovao ga zajedno sa mladim beogradskim arhitektom Ivanom Grčićem, bila je Lidija Milovanović, Associate Creative Director u I&F McCann Beograd. 

 

Studio LF design

Studio LF design

Kreativni tim Landscape Factory koji čine Jelena Stefanović i Dejan Popov otvorili su vrata svog novog studija u ulici Ljube Davidovića 5 u Beogradu.

Predstavljamo vam studio LF Design, novo simpatično radno mesto ovog kreativnog dvojca, gde proizvode ideje iz oblasti pejzažne arhitekture, dizajna i biodekoracije.

 

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services