Pistolero

Pistolero

U Gradstoru KC Grad i Supermarketu nedavno su se pojavile majice sa potpisom Pistolero!

 

Pistolero je projekat male ekipe drugara iz Šapca i sedište studija je u Šapcu, a osnivač i vlasnik Pistolera je Mladen Marjanović. Ove majice svoj život uveliko žive i u Beogradu. 


Pistolero je 100% autentičan. Od početka do kraja - od crteža, preko posebno krojenih modela, do sito štampe bojama na vodenoj bazi koje sami rade, nabavke materijala, sve obavlja Pistolero tim. Izbegli su štampanje Plastisol PVC bojama i ponosno upražnjavaju ekološku sito-štampu na tekstilu koristeći boje na vodenoj bazi.

Pistolero je inspirisan društvom u kojem postoji, svetskim trendovima, umetnošću i tehnologijama. Idejni tvorci Pistolera želeli su da na našem tržištu predstave jedinstvene majice kako kvalitetom tako i dizajnom. Motivi Pistolero majica su prepoznatljivi skoro svim slojevima društva. 

Nastali su iz revolta nekvalitetu, želje za izražavanjem i potrebom za novcima. Pistolero tim revoltiran slojevitom, ne-ekološkom štampom koja je zastupljena svuda oko nas odlučio je da pokaže kako štampa na majici zapravo treba da izgleda.

Crteži izlaze u malim serijama i trenutno se mogu videti na njihovom sajtu (u nešto manjem broju) a na facebook-u se mogu videti i oni koji će se uskoro naći u prodaji.

Ideja ekipe okupljene oko Pistolera je da se proširi, žele da uključe što više umetnika u projekat. Njihova online prodavnica radi za njih, sami su je napravili, pa ako nekom još zatreba nek im se javi na office@pistolero.rs.

Uskoro na Designed.rs raspis "Pistolero Ekomotivacionog konkursa".
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services