KOTA

Modni brend KOTA

Novi brend KOTA predstavlja odeću modernog dizajna, posvećen neposrednoj i nekomplikovanoj estetici.


KOTA je brend rukovođen dizajnom ali rasterećen od prolaznih trendova sa akcentom na pročišćeno, autentično, ručno rađeno i etički proizvedeno. 

 

 

KOTA - udobna, ležerna, pročišćenog dizajna, autentična odeća dizajnirana i ručno napravljena u Srbiji. 

Inspiracija potiče od ležernosti majice i želje da se stvori stvori savremena odeća koja se može nositi tokom cele godine.

Prepoznavši da postoji potreba za prilagodljivim, svakodnevnim odevnim predmetima, ne povlađujući modnim trendovima, KOTA je brend koji je okrenut klasičnoj i višenamenskoj odeći.

Istražujući nove načine života dizajneri KOTA brenda koriste slobodno vreme tražeći inspiraciju u domenu vizuelne kulture, arhitekture i muzike. U nadi da će kolekcije koje predstavljaju nadahnuti druge da budu predvodnici u sopstvenim stilovima, slobodni od trendova i po sopstvenim pravilima.

Osoba koja stoji iza brenda KOTA je Ana Jovanović - dizajner enterijera. Ana je studirala na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu a zatim u Milanu na IED-u odsek dizajn enterijera gde je i završila svoje studije.

Od 2009. godine aktivno radi na projektima enterijera uglavnom vezanih za retail, ali i apartmana, nameštaja, grafičkih vizualizacija. Trenutno radi kao freelance projektant nameštaja.

Prema Aninim rečima odeća koja ima elemente dizajna i arhitekture je oduvek predstavljala neiscrpno polje inspiracije i interesovanja.

Svojom kolekcijom koja je rasterećena trendova i povezana sa osećajem udobnosti i određenim životnim stilom je uspela da prikaže i drugačiji pristup modi.

Odeća ima elemente sportskog i svakodnevnog stila i akcenat je na kvalitetnim materijalima.

Kotu možete pratiti na Fejsbuku, Instagramu a uskoro i na novom sajtu.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services