Klasa

Klasa

Klasa je brend koji čini deset dizajnerki. Klasa postoji nešto više od dve godine, i locirana je na Dorćolu, u Višnjićevoj ulici na broju 2.

Dizajnerke koje su se okupile oko brenda Klasa su Sanja Stepanović, Ivana Stojanović, Teodora Živković, Senka Kljakić, Monika Ratković, Ivana Lazarević, Katarina Bogdanović, Zorana Stojanović, Sanja Manakoski i Jelena Antanisjević.

 

Iako svaka od dizajnerki razvija sopstveni senzibilitet u Klasi se gleda u istom pravcu kako estetski tako i komercijalno.

Svaka sezona se sprema u dogovoru radi kompletnog utiska o koloritu i formi. U okviru Klase izrađuju se odeća, obuća i asesoari.Autorke teže pročišćenom dizajnu i upotrebi prirodnih materijala ukazujući na važznosti detalja i udobnosti, pre nego na scenski efekat.

Kao brend, Klasa je učestvovala na brojnim modnim događanjima, a kao rezultat došle su i sledeće nagrade: april 2013 BFW Young Designer Award koju im je dodelio Textil UE;  oktobar 2013 BFW  Boris Nikolic Award za najbolji modni izraz koju im je dodelio modni studio Klik u saradnji sa Medijskom ku'om B92; april 2014 BFW Elle nagrada za najupečatljiviju reviju; april 2014 BFW Bazzart nagrada za najbolju kolekciju; april 2014 BFW Grazia nagrada za najbolju reviju.

Fotografije sa nagrađene revije možete pogledati na ovom linku.

Oficijalni sajt brenda Klasa možete potražiti na ovom linku.Facebook stranica Klasa

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode brenda Klasa, kontaktirajte ih na e mail office@klasa.rs

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services