BokicaBo - "Into the night with Yuri"

BokicaBo - Into the night with Yuri

Predstavljamo vam novu kolekciju beogradske modne dizajnerke Bojane Borak - BokiceBo, pod nazivom "Into the night with Yuri".

Nova kolekcija BokiceBo je ovoga puta predstavljena u formi video sajta. Kolekcija je osvežena nekim novim Bokicinim idejama i inspiracijama, a u okviru njenog već izgrađenog i prepoznatljivog stila.


Kolekcija "Into the night with Yuri" obogaćena je sa mnoštvom boja i dezena. 

Njene modele možete poneti svakog dana i u svakoj prilici. Namenjeni su mlađim devojkama ali i onima koje se tako osećaju. 

Zašto sa Yuri-jem? Video za novu kolekciju je sniman na vrhu zgrade koja se nalazi ulici Jurija Gagarina u Beogradu u bloku 70.

Ekipa je radila do kasno u noć i naziv kolekcije je došao sam po sebi.

Svaki komad odeće sa potpisom BokiceBo je unikatan. Najčešće se pravi jedan model u 2-3 primerka sa različitom vrstom materijala, dugmića i sitnih detalja.

Cene su formirane u odnosu na konkretan model i materijal od kojeg je model napravljen a prilagođene su tako da Vam budu pristupačne.

Bojane prethodne kolekcije možete pogledati na njenom zvaničnom sajtu ili FB stranici. 

Vimeo kanal BokicaBo!
BokicuBo možete pratiti i na twitter-uU realizaciji projekta "Into the night with Yuri" učestvovali su: Nikola Arežina (Video i dizajn); Mihajlo Savić (Fotografija); Ina Rančić (Web Developing); Ghost13 (Zvuk); Jelena Šurlan i Jelena Borak (Modeli); Ucha Hair (Frizura); Anja Todorović (Šminka), Rename Shop (Accessories).

BokicaBo na Facebook-u!

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services