Kоnкurs zа izrаdu plакаtа na temu „Uživaj bez duvanskog dima“

Kоnкurs zа izrаdu plакаtа na temu „Uživaj bez duvanskog dima“

Nаgrаdni коnкurs zа izrаdu plакаtа!


 

Каncеlаriја zа prеvеnciјu pušеnjа Institutа zа јаvnо zdrаvljе Srbiје „Dr Milаn Јоvаnоvić Bаtut“ i Коmisiја zа prеvеnciјu upоtrеbе duvаnа Ministаrstvа zdrаvljа Rеpubliке Srbiје raspisali su nаgrаdni коnкurs zа izrаdu plакаtа.

Tema konkursa za izradu plakata je: „Uživaj bez duvanskog dima“ a konkurs se organizuje povodom Nаciоnаlnоg dаnа bеz duvаnsкоg dimа којi sе trаdiciоnаlnо оbеlеžаvа 31. јаnuаrа.

Konkurs је nаmеnjеn studеntimа оsnоvnih studiја umеtničкih fакultеtа u Rеpublici Srbiјi, a rok za prijem radova je 20. decembar 2011. godine.

U cilju promovisanja zdravlja i zdravog načina života, Kancelarija za prevenciju pušenja Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut” i Komisija za prevenciju upotrebe duvana Ministarstva zdravlja, organizovali su konkurs za mlade kreativne ljude sa željom da ih uključe u program prevencije pušenja.

Pravo učešća imaju svi studenti osnovnih studija umetničkih fakulteta uz potpunu slobodu odabira žanra i autorskog pristupa uz poštovanje zadate teme.

Radovi studenata biće selektovani i ocenjeni od strane stručnog žirija u sastavu: prof. Gojko Varda, arhitekta i dizajner, profesor Fakulteta za dizajn u Beogradu; Aleksandra Lukić, akademski slikar; Tatjana Šljivar, istoričar umetnosti; dr Zorica Plavšić i psiholog, Spomenka Ćirić-Janković, članovi Komisije za prevenciju upotrebe duvana.

Najboljih 12 radova biće nagrađeno novčanim nagradama i to prva nagrada u iznosu od 70.000 dinara, druga nagrada u iznosu od 50.000 dinara, treća nagrada 30.000 dinara i devet pratećih nagrada u iznosu od 10.000 dinara.

Organizator nagradnog konkursa štampaće plakat prvonagrađenog rada kao i kalendar za 2012. godinu sa tri prvonagrađena rada i 9 pratećih nagrađenih radova.

Izložba radova biće organizovana u Institutu za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut” i trajaće od 31. januara do 28. februara 2012. godine.

Za sve dodatne informacije o uslovima konkursa, svi zainteresovani mogu se obratiti Kancelariji za prevenciju pušenja, telefon: 011/26 84 566/lok.178.

Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu www.batut.org.rs krajem decembra 2011. godine.

 

Komentari

radak111's picture
radak111
13:34 09/12/11

email i format

Na koji email adresu se salju radovi i koji je format fajlova za slanje?...

Ivana Srdanović's picture
Ivana Srdanović
22:10 10/12/11

Idi na njihov sajt

tamo imas dva linka sa kojih preuzimas prijavu

http://www.batut.org.rs/index.php?content=318

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services