101% Designed in Brussels

Ovogodišnja selekcija koju čini pet dizajnera iz Brisela i njihova zajednička izložba pod nazivom 101% Designed in Brussels predstavljena je na Stokholmskom sajmu nameštaja. U selekciju su ove godine ušli: Nathalie Dewez, dizajner svetla; Jean-François D’Or | Loudordesign studio, industrijski dizajner; Chevalier Masson, dizajneri tekstila; Hugo Meert, dizajner keramike; Lhoas & Lhoas, arhitekti i dizajneri.

Program Designed in Brussel predstavlja se ove godine sa svežim dizajnom petoro belgijskih dizajnera, i ova postavka izložbe nakon Stokholma ide u Milano u aprilu, i u London u septembru. Program je omogućen zahvaljujući saradnji sa Foreign Trade Department of the Brussels Capital Region i Mode Design Brussels 2006.

Blowing & Trame Rug_Dizajn_Anne Masson & Eric Chevalier

Izložba 101% Designed in Brussels je zajednička inicijiativa programa Designed in Brussels i organizacije Brissels Export, oformljena s namerom da internacionalo promoviše dizajnere iz Brisela koji su naročito zapaženi zbog inovativnog pristupa u dizajniranju svojih proizvoda. Krajnji cilj je da se tom promocijom dizajnera na internacionalnom nivou, doprinese njihovom ekonomskom i komercijalnom razvoju. Upravo iz ovog razloga, Brissels Export je i ušao u partnerstvo sa programom Designed in Brussel. Dizajneri će tako steći širu reputaciju koja može dovesti do uspešnih saradnji sa raznim internacionalnim klijentima.

Arlequin_Dizajn_Jean Francois D`Or_Ligne Roset       Sistem polica_Dizajn_Lhoas & LhoasThe Book_Dizajn_Jean Francois D`Or_Jongform       Disk_Dizajn_Nathalie Dewez_Feld

Hooks_Dizajn_Anne Masson & Eric Chevalier           Terrarist_Dizajn_Hugo Meert

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services