Tent London

Preko 200 dizajnera i kompanija predstavlja najnoviji nameštaj, rasvetu, digitalne proizvode na Tent Londonu koji se održava od 23 do 26 septembra. To je mesto gde arhitekte, dizajneri, trgovci, dizajneri enterijera i drugi dolaze da pronađu inspiraciju za svoje najnovije projekte. Ove godine svoju zbirku će predstaviti između ostalih i Byply, Ercol, Bolon, Iguzzini, groupdesign, LW design, Dsignedby, Alex Randall, Jung Myung Taek, Musuchouse, Naja Utzon Popov, Moore Designs, Lizzie Mary Cullen, Standfast & Barrack, Mathmos, Areaware, A+Z Design, Mini Moderns, Ashby & Boyle, Curiousa & Curiousa, Miller Goodman, Sessio, Kitty & Dude, We Have Furniture..

SHOWHOW (Sustainable Danish Design) exhibition at Tent

Posetioci Showhow izložbe Tent Londona biće pozvani da istraže najnovije trendove danskog dizajna. Izložba će demonstrirati principe održivosti dizajna, koji se može integrisati u naše živote kao kreativno iskustvo za sve. Učesnici izložbe su Biomega koji predstavlja gradski bicikl, ekskluzivni novi bicikl koji je dizajnirao Ross LovegroveWe:do:wood sa bambusovim nameštajem i drugi..

THE COURTYARD

The Modern Garden Company će opremiti courtyard urbanim instalacijama za baštu. Prikazaće najnovije iz outdoor dizajna, dostupan i za komercijalne i stambene enterijere.

POP UP Café-Bar designed by Vonsung

Više puta nagrađivana agencija Vonsung je naručio od Tent Londona da obezbedi Pop up café-bar paviljon za vreme trajanja manifestacije. Primarna struktura će biti pozajmljena iz postojećeg projekta Vonsung lokacije, da bi se stvorili zidovi i podovi od 147 kvadratnih metara. Stolovi su iz serije Peggy Table by Pearson LIoyd a stolice by Modus.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services