Sé Collection by Jaime Hayón

Tokom trajanja London Design Festival-a od 18 do 26. septembra 2010.godine,  prikazana je nova kolekcija nameštaja pod nazivom Sé Collection rađena za London based kompaniju za koju dizajn potpisuje Haim Ajon (Jaime Hayón).

Beetly Sofa

 

Veliki umetnik i dizajner Haim Ajon svaki komad nameštaja stvara kao svojevrsni peace of art. Na ovogodišnjoj Beogradskoj nedelji dizajna imali smo prilike da čujemo ovog talentovanog čoveka sa divnom energijom. Svidelo nam se ili ne to što on stvara, ne možemo da ne ostanemo bez reči pred njegovim "monumentalnim" dizajnom.

Beetly Armchair

 

I ovom prilikom sa novom, tek "launch"-ovanom kolekcijom u Londonu Haim Ajon je uspeo da personalizuje svaki komad iz kolekcije, tako da ih možemo posmatrati kao nekakva živa bića, ličnosti sa karakterom.

Sé Dining Set

 

Sé Collection Aima Hajona je njegova prva kompletna kolekcija nameštaja ikada. je londonski ali globalni brend luksuznog nameštaja koji postoji od 2008. godine. Saradnja je započela kada je direktor Sé-a Pavlo Schtakleff shvatio da treba da potraži nešto novo i inovativno ali vrhunskog dizajna kako bi to mogao da kombinuje sa izuzetnim majstorskim i tehnološkim znanjem koje je njegova kompanija izgradila. Rezultat je dinamična, sofisticirana, lepa kolekcija koja je u isto vreme i luksuzna i originalna.

Collection Group

 

"Haute Couture Furniture, that is what Sé is about." Jaime Hayon

Collection Tables


"Haute Couture Furniture, that is what is about." Jaime Hayon

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services