Frost Produkt

Mobilnost je vrlo važna komponenta urbanog života i zbog te činjenice su proizvodi koji pomažu u održavanju te mobilnosti jako važni. Mobilni telefoni, dokumenta i druge lične stvari su uvek sa nama gde god da se nalazimo, ali to nije slučaj i sa našim nameštajem. Norveška industrijska dizajn agencija pod imenom Frost Produkt je učestvovala na Norwegian Prototypes izložbi u Londonu u okviru London Design Festivala na kom je predstavila svoje dizajnirane proizvode koji su mogli da stanu u kofer ručnog prtljaga.Frost Produkt su se fokusirali na promene kružnog oblika koji može da se seče, preklapa, krivi, proširuje i transformiše. Na taj način su kreirali seriju proizvoda i nameštaja pod imenom When Circles Collapse koji može da se transportuje.

Ovogodišnji koncept izložbe Norwegian Prototypes 2010 je bio da dizajneri projektuju proizvode koji mogu da stanu u ručni prtljag a učestvovalo je 14 norveških dizajnera. Na izložbi su prikazani novi prototipovi, originalne i inovativne ideje norveških dizajnera.

Ostali izlagači pored Frost Produkt-a su bili Alex Hellum, Amy Hunting, Andreas Engesvik, Daniel Rybakken, Hallgeir Homstevdt, Kim Thome, Linn Tale Haugen, Oscar Narud, Peter Opsvik, Sara Polmar, StokkeAustad, Terje Lindahl i Thomas Jenkins.

 

Photo by Tom Gustavsen

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services