Street Art BRU!

Briselski Street Art


Polako sam priveo kraju svoj boravak u Briselu pa sam hteo da objavim još jedan post o radovima koje možete videti u tom gradu. Prvi tekst sam objavio na svom blogu Belgrade Stencil u martu 2010. godine.

Pored toga što ima jako puno stensila na zidovima zgrada, takođe ima i jako puno inicijativa da se street art uvede u main stream. Prošli put sam pisao o stalnoj galeriji sa street artom koju sponzoriše Montana, a tu je i jedna grupa umetnika koja često iznajmljuje prodajne prostore koji se ne koriste i tu prave razne izložbe i performanse.

Tako sam nedavno na Chatlain-u bio na izložbi radova London Police. Takođe, na nedavno održanom Afortable Art sajmu jedna od centralnih tema je bio street art.
Jef Aerosol je imao jedno od glavnih izložbenih mesta, a lokalni umetnik Alvari je imao nekoliko performansa. Konačno, prošće gdodine je otvoren hotel Aloft na čijem enterijeru je radio i street art umetnik Denis Meyers.Otkrio sam puno novih umetnika: ROA, Erik R3K, Rin, Denis Meyers itd. Ovo su samo neki od njihovih radova!Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services