Završen Dubai Lynx 2010

Dubai Lynx 2010

Dubai Lynx Awards

3. Međunarodni festival oglašavanja u Dubaiju održan je između 14. i 16. marta 2010. godine u Palladium-u, u srcu Dubai Media City-a.

Predstavljen od strane Cannes Lions međunarodnog advertajzing festvala i Motivate Publishing-a, Dubai Lynx je organizovan uz podršku Dubai Media City (DMC) i u saradnji sa ogranka Međunarodne Advertajzing Asocijacije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Cilj međunarodnog festivala oglašavanja u Dubaiju jeste da svake godine okupi talente iz sveta advertajzinga na teritoriji Bliskog Istoka, Severne Afrike kao i šire.

Ove godine festival se mogao pohvaliti sa 16 izvedenih seminara i 4 radionice koje su učesnici mogli da posete tokom festivala, kao i nekolicinom izložbi i projekcija koje su pružale nadahnuće i mogućnost za upoznavanje sa kreativnom industrijom.

Dubai Lynx 2010 Breda Plavec TBWA/RAAD

Dodele 4. po redu Dubai Lynx Awards su održane 17. marta, a među poznatim imenima se našla i Breda Plavec, art direktorka iz agencije TWBA/RAAD čija agencija je osvojila srebro za kampanju "Man, Fish, Jar i Spider" u konkurenciji za najbolju ilustraciju.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Komentari

Dejan Vukelić's picture
Dejan Vukelić
16:40 30/03/10

A ima još naših...

Još jedan naš ilustrator - Kosta Zdravković - našao se među dobitnicima... Dubai Lynx Print Bronze dobio je Impact BBDO Dubai za odličan oglas za Skittles Sour (Wrigley) na kome je Kostina 3D ilustracija.

Bravo Kole! Bravo, bravo!

Linkovi: http://adsoftheworld.com/media/print/skittles_sour_herman / http://www.dubailynx.com/winners/2010/print/?award=99.

Perduh's picture
Perduh
22:16 07/04/10

Ima, ima još naših

Miloš Ilić je i ove godine nagrađivan u Dubai-u, takođe za TBWA/RAAD Nissan middle east - za print, radio reklamu i za Domino's pizzu. (interactive)

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services