Zajednička izložba profesora Pero Art Centra

Zajednička izložba profesora Pero Art Centra

Izložba profesora centra za umetnički rad i edukaciju "Pero Art Centra" biće otvorena u petak, 18. novembra u 19 časova u prostorijama Pero Art Centra na Dedinju (Miloja Đaka 6).

 

 

 

Na izložbi će izlagati Mirjana Đošić, Dragan Marković, Jovana Živčić Radovanović, Dunja Milićević, Milena Jovanović, Stefanija Mihajlović, Jelena Lukić, Gorjana Mićić, Vuk Perić, Jovana Žarić, Milan Zejak.


Jelena Lukić


Posetioci će imati priliku da vide radove profesora "Pero Art Centra", koji se na umetničkom polju ostvaruju na najraznovrsnije načine. Motiv za jednu ovakvu izložbu upravo je bio taj da se predstavi svaki umetnik ponaosob, da se javnosti prikaže raznolikost njihovih talenata, umetničkih stremljenja, poetika, polja delovanja. Iako mladi umetnici, njihovo delo je već priznavano više puta, ali svoje angažovanje su proširili i na predavačke aktivnosti. 


Jovana Živčić
 

Od svog osnivanja, Pero Art Centar teži savremenoj i profesionalnoj edukaciji, u želji da podstaknu usavršavanje i da ohrabre umetničko stvaralaštvo kod odraslih.

Ovom prilikom Pero Art Centar poziva da posetite izložbu u novembru i decembru, u ulici Miloja Đaka broj 6. Radno vreme centra je od 10 – 21h radnim danima, 11 – 13h subotom, i 12 – 15h i 17 – 19h nedeljom.


 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services