Young Balkan Designers na Istanbul Design Week-u

Young Balkan Designers na Istanbul Design Week-u

Putujuća izložba Young Balkan Designers: Common Grounds / Mladi balkanski dizajneri: Zajedničko tlo, gostuje na Istanbulskoj nedelji dizajna od 14. do 18. oktobra.

 

 

 


Nakon premijere na Mikser festivalu u Beogradu, izložbe na Danu D u Zagrebu, nastupima na manifestacijama Vienna Design Week i Tirana Design Week, putujuća izložba Young Balkan Designers: Common Grounds / Mladi balkanski dizajneri: Zajedničko tlo, gostuje na Istanbulskoj nedelji dizajna od 14. do 18. oktobra.

Izložbu i prateće aktivnosti koje uključuju promociju, edukaciju i praksu mladih dizajnera Balkana organizuju Mikser, Hrvatsko dizajnersko društvo i skopski Public Room u okviru platforme Balkan Design Network.

Istanbulska nedelja dizajna (Istanbul Design Week) je jedan od najznačajnijih dizajn događaja u Turskoj koji već godinama predstavlja i promoviše talente iz sveta dizajna i omogućava njima i kompanijama koje se bave dizajnom da svoje proizvode predstave međunarodnoj publici. Okupljajući vodeće svetske modne i industrijske dizajnere i kreativne industrije, Istanbulska nedelja dizajna obuhvata i intenzivan program posvećen dizajnu, kao i brojne simpozijume, radionice i konferencije.

Young Balkan Designers / Mladi balkanski dizajneri izložba na Istanbulskoj nedelji dizajna je samo prvi u nizu koraka u saradnji BDN-a i organizatora IDW-a.

Izložba će od 14. do 18. oktobra biti postavljena u glavnom izložbenom prostoru, u staroj fabrici šešira u Istanbulu  (Eski Şapka Fabrikası - Kumbarahane Cad. No: 22 34445 Hasköy / Beyoğlu – İstanbul). 

 


 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services