"Web Popularity Products" by Valerio Lori

"Web Popularity Products" by Valerio Lori

"Web Popularity Products" je projekat londonskog fotografa Valerija Loija (Valerio Loi) koji je kreirao originalnu seriju fotografija prikazujući različite društvene mreže u ulozi svakodnevnih prehrambrenih proizvoda.

 

 

On je najpoynatije socijalne mreže - Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Badoo, pretvorio u stvarne prehrambene proizvode, od nutele do mleka, i time pokazao koja je vizuelna snaga pomenutih brendova, kada vam i majonez sa Linkedin logotipom privlači pažnju i mami sa polica supermarketa!

Prema rečima autora ovaj projekat predviđa budućnost u kojoj će možda veoma lako popularnost društvenih mreža biti u ponudi i na policama u supermarketima.

I pored našeg fizičkog prisustva i realnog života i na osnovu interakcija sa ljudima po principu lice u lice, danas mnogi od nas razmatraju kao zaista važnu sliku o sebi onu online sliku koju imamo na socijalnim mrežama, i umrežavanjem u tom delu realnosti.

Naše "online bitisanje" vrlo često se može definisati po broju prijatelja ili sledbenika, koliko puta smo pomenuli druge i koliko lajkova dobijemo na određeni post koji objavimo.

Valerio Lori na sve to kaže: "Budućnost je ovde i sada".

Via Fubiz

 

 

  

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services