WALLSUIT by Nikola Sarić

WALLSUIT by Nikola Sarić

"WALLSUIT" je etiketa dizajnera Nikole Sarića koji živi i radi u Nemačkoj, i pod kojom stvara fantastične kreacije u oblasti dizajna zidnih površina i zidnog slikarstva.

 

 

 

 

Najširi spektar radova i proizvoda koje ručno stvara Nikola Sarić u svom studiju u Hanoveru, možete detaljno pogledati na njegovom sajtu nikolasaric.de. Od printova u metalu, pločica i zidnih obloga, do tapeta, crteža, mozaika i ikona...

Jedan od poslednjih proizvoda koji je Nikola Sarić izbacio pod etiketom Wallsuit su ručno pravljene reljefne pločice pod nazivom Versa_tile, pogodne za opremanje enterijera. Odlične reakcije na ovaj proizvod dovele su do toga da Nikola Sarić napravi prvi kratak film o svom radu.

Pogledajte ovaj kratak i inspirativan video pod nazivom "Suiting A Wall" koji prikazuje kreativan proces u Wallsuit studiju Nikole Sarića. Produkciju videa potpisuje Claudia BeckerMuzika korišćena u filmu: 'Eiszapfen und Eisklumpen' © Michael Maria Ziffels

Suiting A Wall from Nikola Sarić on Vimeo.

 

Nikola Sarić je rođen 1985. godine. Završio je srednju Tehnoart školu za mašinstvo i umetničke zanate a nakon toga i Fakultet primenjenih umetnosti i Akademiju Srpske pravoslavne crkve za umetnost i konservaciju. Radi u oblasti dizajna zidnih površina i zidne umetnosti. Na svojim projektima sarađivao je sa mnogim organizacijama, kompanijama i pojedincima poput: Forum for the Arts Hannover, ColorTrend Scout Frankfurt, Srpska pravoslavna crkva, Opština Bondy-Paris, Beogradska gradska biblioteka... Trenutno najviše radi na projektima u sferi wall design-a i pod etiketom "Wallsuit" razvio je proizvodnju (ručne izrade) proizvoda za zidove. Živi i radi u Hanoveru, Nemačka. 


 
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services