Wacky Sheep: nova kolekcija i nova igrica

wacky sheep

Wacky Sheep brend, predstavio je novu kolekciju 2016/17, kao i demoverziju video igre.

 

 

 

 

 

Nova Wacky Sheep kolekcija 2016/17 je znatno kvalitetnja od svih prethodnih. WS tim je posvetio puno vremena izboru novih materijala i detalja poput kvaliteta rajsferšlusa, pa su duksevi iz nove kolekcije izrađeni od materijala koji se prave samo za Wacky Sheep po posebnim specifikacijama. 

Wacky-Sheep

Wacky-Sheep

Pojedini duksevi su otporni na vetar, a novost u ponudi su i duksevi za keriće u tri različita dezena.

Kao najveći odskok u kvalitetu, Wacky Sheep izdvaja novu maramu koja sada ima silikonski otvor za disanje i brendirani čičak za vezivanje na poleđini. Sve to dobilo je novu ambalažu u obliku ovce.


Wacky-Sheep

Na dizajnu nove kolekcije radili su: Igor Stupar, Mina Hura, Janko Počuča, Maša Vuković.
Fotografije: Filip Zrnzević, Ivana Džamić - Fade eye 
Video: Renato Miskolci
Modeli: Dušan Pavlović, Petra Vladimir
Lokacija: Studio photogenic, Beograd

Wacky-Sheep

Wacky-Sheep

Wacky-Sheep

Pored kolekcije Wacky Sheep je predstavio i video igru, projekat na kome veoma dugo rade. Trenuna demo verzija dostupna je samo za android uređaje i možete je naći u okviru Google Play radnje.

Wacky-Sheep

U igrici imate priliku da isprobate snowboard trikove u ulozi Ćaknute Ovce. Radeći trikove – skupljanjem zvezda i količinom pređenog puta, Ovca održava nivo adrenalina. Hvatanjem dodatnih predmeta, poput strelica – pomažete ovci da brže vozi, a uzimanjem magičnog pića joj pomažete da bolje skače. Dostupna staza kojom se Ovca spušta za sada je samo kopaonička, ali Wacky Sheep najavljuje da ćete uskoro moći da probate neke od najpoznatijih svetskih ski i snowboard staza i planinskih centara. Sakupljene zvezde će takođe moći da se koriste za kupovinu u Wacky Sheep shop-u.

Game developer: Luka Glavonjić
Game design: Milan Jerković, Igor Stupar, Mina Hura

Wacky-Sheep

Wacky Sheep ili "Ćaknuta ovca" je dizajnerski snowboard brend osnovan 2012. godine u Beogradu. Počeci ovog brenda vezani su za proizvodnju heklanih i štrikanih snowboard kapa, da bi se kasnije razvila ideja o dizajn brendu koji se fokusira na kreativnim i inovativnim rešenjima odevnih komada koji se svakodnevno koriste. Zamisao je da svaki Wacky Sheep proizvod koji budemo proizveli u budućnosti, bude apsolutno ćaknut i inovativan na svoj način, uz vrhunski kvalitet.

Wacky tim čine mladi industrijski i grafički dizajneri, entuzijasti zimskih sportova. Mi smo uvek puni želje da kreiramo nešto kul i novo, pa možete očekivati još mnogo novih i ćaknutih stvari iz naše Wacky Sheep radionice! Sa ponosom, iz Srbije.

Facebook Wacky Sheep, Instragram Wacky Sheep.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services