Vrtlarenje: Girl Power!

Vrtlarenje: Girl Power!

Sedmo izdanje Vrtlarenja održaće se u četvrtak 24. januara u 20 časova u Grif Baru u Zagrebu, na temu Girl Power.

 

Vrtlarenje će ugostiti Margaretu Lekić, Ninu Čalopek, Nikolinu Vučković & Idu Blažičko.

 

 

 

Tema januarskog izdanja Vrtlarenja je Girl Power! Kako je raditi, stvarati i opstati u pretežno muško dominantnom svetu kreativnosti i biznisa, ispričaće vajarka i umetnička savetnica na dva fakulteta Margareta Lekić, muzička producentkinja, selektorka i kritičarka Nina Čalopek, kao i filmska i tv režiserka, tehnološka inovatorka i ekološka aktivistkinja Nikolina Vučković.


Margareta Lekić
 

Ove tri izuzetno svestrane žene reći će i pokazati kako, kada se na nešto namerite, a posebno na ono što volite i u šta verujete, možete ostvariti ama baš sve!

Vrtlarenje: Girl Power ovog puta predstavlja vizual vajarke Ide Blažičko koja se u potpunosti uklapa u zadatu temu. Naime, njena dela osvajaju javne prostore čak i u dalekoj Kini!

O Vrtlarenju:

Uglavnom nemamo priliku da upoznamo ljude koji stoje iza filmova, izložbi, pozorišnih predstava, plesnih koreografija i drugih kreativnih projekata. Na Vrtlarenju možete upoznati kreativce i kulturnjake kao osobe koje, uz svoje profesije, imaju i hobije, strasti, kućne ljubimce, omiljena mesta za izlaske, omiljenu vrstu muzike, hrane, zabave...
Okupljaju se jednom mesečno u Grif Baru u Zagrebu, svaki put s novom temom druženja, a očekuju vas razgovori s umetnicima, projekcije, edukativna predavanja i radionice za decu i odrasle, pop-up izložbe, muzičke, plesne i scenske produkcije i još mnogo zanimljivih događanja.

Pratite Vrtlarenje na Facebooku i Instagramu, a možete ga slušati i na Radiju Student (100,5 MHz) svaku predzadnju nedelju u mesecu, u 19 časova.

Prošle emisije možete poslušati na ovom linku.
Nina Čalopek

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services