TRON designs Corian®

Tron Legacy Designs Corian

“TRON designs CORIAN®” je design show inspirisan filmom TRON: Legacy koji za predstojeću Milansku nedelju dizajna u aprilu mesecu 2011 najavljuju The Walt Disney Company® i DuPont™ Corian®.

 

Izložba je direktno inspirisana filmom “TRON: Legacy” koji je nedavno izašao iz Walt Disney studija, i koji je režirao Joseph Kosinski a u kome glavne uloge igraju Jeff Bridges, Garrett Hedlund i Olivia Wilde.

 

“TRON designs CORIAN®” izložba je originalan projekat za čiju su art direkciju zaduženi DuPont i Disney a koja će biti realizovana korišćenjem DuPont™ Corian® naprednih površina za celokupni lay-out i scenografiju izložbe. Osim toga, pod palicom Disney-DuPont, nekoliko vodećih kompanija, arhitekti i dizajnera će biti u prilici da naprave niz fascinatnih enterijerski rešenja, arhitektonskih instalacija inspirisani takođe ovim filmom, a korišćenjem DuPont materijala.

Ovaj film je bio inspiracija za mnoge umetnike i dizajnere iz sveta mode, muzike, dizajna, tehnologije. U filmu se može čuti Daft Punk soundtrack, a izašla je i nova video igrica “TRON: Evolution”.

All images are copyright © Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services