Take Away Grafika | godišnja izložba studenata grafike FLU

Take Away Grafika | godišnja izložba studenata grafike FLU

Take Away Grafika ▪ godišnja izložba studenata grafike FLU; plati&nosi / cash&carry, biće otvorena 10. juna u 19 časova u Galeriji Centra za grafiku i vizuelna istraživanja AKADEMIJA, Fakultet likovnih umetnosti (Pariska 16).

 

 

 

Izložbu su pomogli Studio Proto i Starbucks.

Tradicionalno, galerija Centra za grafiku ugostiće umetničke radove najmlađih generacija umetnika.

Naziv izložbe Take Away Grafika nosi i motiv ove akcije – nameru da angažujemo publiku da se zainteresuje za vredan rad i talenat mladih autora, ali i priliku da rad mogu i da poseduju, kupovinom na licu mesta po veoma popularnim cenama od studenata lično.

Take Away Grafika je inicijativa Centra za grafiku koja treba da spoji studente - mlade umetnike, i publiku – kupce; oko ideje da umetnost ima vrednost.

Posetioci će moći da kupe grafiku na licu mesta i ponesu je sa sobom, poput kafe za poneti. Ujedno, ovo je i prilika da samo studenti Fakulteta likovnih umetnosti informišu publiku o vrednosti grafike, kao umetnosti multioriginala. Na izložbi će biti izložena po dva otiska iz tiraža istog rada, jedan ispod drugog, tako da kupac bude u prilici da odnese rad tokom samog trajanja izložbe. Jedan od podržavalaca ove ideje je i Starbucks koji je na samom otvaranju obezbedio ekološke višeupotrebne čaše za kafu za poneti, sa kojima vlasnici mogu svaki put da kupe kafu sa popustom.

Izložba će biti otvorena do 24. juna 2019. godine.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services