SipSnap by Michelle Ivanković

SipSnap by Michelle Ivanković

Michelle Ivanković, kanadska dizajnerka hrvatskog porekla, osmislila je fantastičan, novi proizvod za decu - SipSnap.Jasna Džudželija, autorka bloga  www.princeandsoul.com, koji prati teme u vezi sa majčinstvom i roditeljstvom, uradila je intervju sa ovom sjajnom dizajnerkom.SipSnap su osmislile i dizajnirale dve talentovane dizajnerke iz Kanade, Michelle Ivanković i Sativa Turner koje sarađuju u okviru zajedničke firme pod nazivom Double Double.

SipSnap je predmet od silikona, ne sadrži BPA i ftalate, koji se može staviti na bilo koju običnu čašu i u sekundi je pretvoriti u kid-friendly čašu! Dakle, uz SipSnap više vam neće nužno biti potrebne klasične čaše za decu sa piskom, već ćete svaku čašu, bilo gde, bilo kada, moći da začas pretvorite u dečiju čašu!

Najvažnije je to što SipSnap sprečava prosipanje tečnosti, tako da ako vaše dete obori čašu – tečnost se neće prosuti.

Čak i ako dete skroz izvrne čašu (za 180 stepeni), može da se desi da iscuri samo nekoliko kapljica – ali to je sve, neće biti barica i haosa koji nastaje kada se obori obična čaša ili čaša sa piskom. 

Michelle i Sativa su finansijere za svoj projekat pronašle na Kickstarter-u gde su za samo 32 dana uspele da prikupe 4 puta više novca nego što je planirano!


Michelle Ivanković je rođena i odrsala u Kanadi, a poreklom je iz Hrvatske. Ima 38 godina. Završila je studije iz oblasti industrijskog dizajna na Ontario koledžu za umetnost i dizajn (Ontario College of Art and Design) u Torontu, gradu u kom je rođena i gde je odrasla. Poslednjih šest godina živi u Amsterdamu.

O svom novom proizvodu kaže: "I Sativa I ja smo želele da pojednostavimo način na koji deca konzumiraju pića. Ja sam izbegavala da korsitim klasične plastične čaše sa piskom za decu, zato što mi se nije dopadao miris plastike, kao ni to kakve bi implikacije ona mogla imati po zdravlje. Osim toga, bile smo inspirisane i činjenicom da se mnogo ručkova i večera, ako ne svi, završavalo prosutim pićima. Godinu dana nam je bilo potrebno da stvorimo SipSnap. Finalne pripreme su u toku i očekujemo da će isporuke kupcima početi u septembru. SipSnap se može poručiti putem našeg vebsajta www.dbl-dbl.com. Cena je 21 dolar za set od tri SipSnap-a".

Prednosti ovog proizvoda osim navedenih su i te što ih je lakše očistiti jer se radi o samo jednom delu, a možete ih prati i u mašini. Takođe, pošto je u pitanju jedan deo, neće vam se dešavati da vam odjednom nedostaju delovi kao kod klasičnih čaša sa piskom koje se sastoje iz više delova. Osim toga SipSnap je lakši za korišćenje jer nije potrebno da uparite delove – SipSnap možete da stavite na bilo koju čašu!

SipSnap je zamišljen kao stvarčica koju uvek možete da ponesete sa sobom, jer, kao i kod kuće, možete da ga stavite i na bilo koju čašu u restoranu ili bilo gde drugo gde se nađete sa decom. Proizvod je namenjen deci od godinu dana pa naviše (postoje SipSnap TOT i SipSnap KID verzija). 

Ceo intervju sa dizajnerkom Michelle Ivanković možete pročitati na ovom linku.

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services