SILKSCREEN izložba u okviru B_Tour Festivala

SILKSCREEN izložba u okviru B_Tour Festivala

SILKSCREEN izložba u okviru B_Tour Festivala (International art festival of guided tours) biće otvorena u Berlinu od 8. do 10. avgusta.

 

Nova SILKSCREEN izložba biće predstavljena na B_Tour festivalu, prvo u Berlinu, a potom, od 26. do 28. septembra i u Beogradu.

 

Više od izložbe, ovaj socijalni event biće prilika za upoznavanje sa SILKSCREEN kolektivom i njihovim printovima, za sve one koji tu priliku nisu imali u Beogradu i Neuchatelu u Švajcarskoj.

Nova izdanja, novi formati, potpuno novi otisci, sveže pivo i šampanjac na displeju su 8, 9 i 10. avgusta u Berlinu (Prachtwerk Berlin, Ganghoferstr. 2).

B_Tour je festival koji predstavlja razne umetnički vođene ture i obilaske u urbanim sredinama. B_Tours koristi ovaj novi hibridni oblik umetnosti kako bi lokalcima pružio uvid u neke nove perspektive njihovog grada i kako mogu biti inspirisani njim.

Festival ispituje trenutne potrebe urbanog života i kako umetnost može da se koristi kao sredstvo istraživanja mogućih odgovora na ove potrebe. To je festival primenjenih umetničkih istraživanja u urbanom prostoru. 

 

 

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services