SEMPL: Marko Kolbl medija menadžer godine

sempl konferencija, marko kolbl

Top SEMPL nagrada za medija menadžera godine, koja će biti dodeljena na 18. regionalnoj konferenciji medijskih trendova SEMPL, odlazi Marku Kolblu, direktoru Europlakata i osnivaču radio stanica Radio Centar i Rock Radio iz Slovenije.

 


Na 18. konferenciji medijskih trendova SEMPL, koja će biti održana 24. i 25. novembra u Portorožu u Sloveniji, biće dodeljena TOP SEMPL nagrada za medija menadžera godine. Medija menadžeri i vlasnici medija dobijaju priznanje za dugotrajan i značajan doprinos koji su dali u oblikovanju medijske i marketinške slike Slovenije. Na taj način SEMPL naglašava značaj dinamičnog razvoja industrije medija i komunikacija u zemlji.

Ovogodišnja nagrada “Medija menadžer godine” odlazi Marku Kolblu, direktoru Europlakata, vodeće kompanije za outdoor oglašavanje u Sloveniji, i osnivaču i vlasniku radio stanica Radio Centar i Rock Radio. On je deo Europlakata od 1995. godine, gde je započeo karijeru kao tehnički direktor, a već 1996. postao generalni direktor. Doprineo je razvoju brojnih outdoor marketinških formata, koji danas predstavljaju sliku urbanog pejzaža širom zemlje. 2012. dobio je nagradu slovenačke privredne komore za izuzetno poslovanje i preduzetnička dostignuća.

sempl

“Po mom mišljenju, postoje tri ključna faktora uspeha kompanije: dobar poslovni model, pravi tim i stabilno vlasništvo. Ove tri stvari razlikuju Europlakat, Radio Centar i Rock Radio,” kaže Marko Kolbl. On doprinosi uspehu sva tri medija konstantnim inovacijama i stremljenjem da bude što bolji.

“Nagrada za najuspešnijeg medija menadžera je potvrda kolega iz medijske industrije da je naš rad prepoznat kao dobra praksa. To je priznanje za mene i moje saradnike u Europlakatu, Radiju Centar i Rock Radiju za uspešan posao u protekle dve decenije,” komentariše Kolbl ovu prestižnu titulu.

Nagradu za medija menadžera goine dodeljuje žiri u sastavu Toni Balažič, direktor Mercatora (Slovenija), Gregor Pilgram, član upravnog odbora osiguravajuće kompanije Generali (Slovenija), Dejan Turk, direktor Simobila (Slovenia) i Vip mobile (Srbija), Pavel Vrabec, generalni direktor PRO PLUS (Slovenija), prošlogodišnji pobednik nagrade “Medija menadžer 2015” i predstavnik organizatora.

Marko Kolbl će primiti nagradu na ceremoniji na kraju prvog dana SEMPL konferencije, 24. novembra, kada će biti proglašeni i dobitnici Sempler nagrada i TOP SEMPL “Buduća medijska zvezda”.

SEMPL je međunarodno priznat događaj, koji u fokus stavlja aktuelne medijske trendove jadranskog regiona, i analizira najbolje regionalne i međunarodne prakse. SEMPL je namenjen svima onima koji rade u medijima, sa njima ili za njih, kao i one koji oblikuju medijske trendove, primenjuju ih i integrišu u svoje poslovanje. U okviru konferencije dodeljuju se i Sempler nagrade za najuspešnije medijske projekte u protekloj godini. Medijski stratezi, potrošači i medijske kuće prijavljuju svoje najbolje projekte i takmiče za devet Zlatnih Sempler nagrada i Grand Sempler nagradu za najbolju medijsku strategiju godine, kao i TOP SEMPL nagrade “Medija menadžer godine” i “Buduća medijska zvezda”.
 
Od 1998. godine, SEMPL osmišljava i organizuje Media Pool, jedna od najvećih medija buying agencija u Sloveniji, koju su osnovale najveće slovenačke marketinške agencije u cilju praćenja medijskog tržišta i obezbeđivanja  operativne transparentnosti. Media Pool se bavi stalnim razvojem profesije: osim SEMPL konferencije, Media Pool redovno sprovodi Radiometriju, istraživanje o rejtinzima radio stanica, Medijaskop, sveobuhvatan pregled slovenačkog medijskog tržišta, kao i mnoge manje projekte.
Media Pool organizuje SEMPL konferenciju još od 2011. godine, zajedno sa Medijskim partnerom, izdavačem trgovinskog časopisa Marketing Magazin, prvi put objavljenog 1981. godine.

 

Facebook: https://www.facebook.com/SeminarSEMPL
Twitter: https://twitter.com/SEMPL
Instagram: https://instagram.com/SEMPL_mediatrendsconference
Snapchat: SEMPLconference

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services