Revija Vivienne Westwood u Budvi

Revija Vivienne Westwood u Budvi

Revija čuvene svetske modne dizajnerke Vivienne Westwood održaće se u subotu 31. maja ispred zidina Starog grada u Budvi, sa početkom u 20.30 časova.

Ekskluzivna revija britanske dizajnerke Vivienne Westwood održava se u organizaciji modne agencije Murano Montenegro, a uz pokroviteljstvo kompanije Boka Group, Turističke organizacije Budve, Opštine Budva i brojnih partnera.

 

Publika i mnoge zvanice iz javnog života će u sklopu modnog događaja sezone u regionu imati priliku da vide aktuelnu kolekciju za proleće/leto 2014. kojom kultna dizajnerka ukazuje na globalne klimatske promene.

Naziv revije „Sve je povezano” (Everything is connected) je glavna poruka “Climate Revolution” inicijative, koju je pokrenula Vivienne Westwood, kao veliki pobornik ekološke svesti. U toku večeri biće prezentovano oko 80 ženskih i muških modela, a poseban akcenat u kolekciji je stavljen na pletene odevne kombinacije od finog prediva toplih boja. Većina odevnih komada u sebi sadrži reciklirana stakla od naočara, izrezana u posebnim oblicima i motivima. Za ovu prilku su angažovane manekenke iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske, a izgrađena je posebna konstrukcija ispred Starog grada u kojoj će se održati revija. Za potrebe organizacije revije doputovaće ceo kreativni tim iz Londona, a dizajnirane su posebne pozivnice u duhu glavne poruke kolekcije.

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services