Retrospektiva filmskog stvaralaštva Nebojše Ilića Ilketa 2006-2017 u Manakovoj kući

Retrospektiva filmskog stvaralaštva Nebojše Ilića Ilketa 2006-2017 u Manakovoj k

Retrospektiva filmskog stvaralaštva 2006-2017 snimatelja Nebojše Ilića Ilketa biće održana u petak, 13. jula u 19 časova u Manakovoj kući (Gavrila Principa 5).

 

 

 

 

Tokom večeri će govoriti: Nikola Lorencin, profesor režije na FDU u penziji, dr Stanislav Stanković, docent Univerziteta u Prištini Filozofskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, saradnik Instituta za srpski jezik SANU, Univerziteta Kiril i Metodij i Filološkog Fakulteta Blaže Koneski u Skoplju, Bratislav Anđelković-Bata iz Vučja, slikar, Branimir Stanojević, novinar.

Nebojša Ilić Ilke je rođen u Vlasotincu 1969. godine. Karijeru je započeo kao snimatelj na lokalnoj televiziji 1994. godine. Krajem 2005. godine stekao je diplomu televizijskog i filmskog snimatelja. Od 2006. godine je stalno zaposlen u Kulturnom centru Vlasotince. Objektivom svoje kamere beleži i montira razne događaje i kompletan je autor svojih ostvarenja...Član je udruženja filmskih umetnika Srbije i Udruženja filmskih i televizijskih radnika Vojvodine. Stalni je član Svetske asocijacije turističkih novinara, putopisaca, snimatelja i gastronauta FIJET i jedan je od osnivača udruženja građana Revije nezavisnog Off filma Srbije Srpski Holivud. Član je udruženja građana Centar za gerilski film. Predsednik je Udruženja filmskih, televizijskih, audio i web stvaralaca Jug film Vlasotince. Deo je ekipe televizijskog serijala Slike života. Za svoje filmsko stvaralaštvo nagrađivan je više puta i dobitnik je Oktobarske nagrade Grada Vlasotinca.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text