Radionica za dizajn svetla

news

Međunarodna radionica za dizajn svetla “Rethink the Night”, održava se na grčkom ostrvu Kea od 20. do 24. oktobra 2014. godine!


Organizacioni odbor Međunarodne radionice za dizajn svetla “Rethink the Night” daje specijalnu ponudu za dva studenta sa arhitekture.

 

Odbor je odlučio da ponudi smanjenu kotizaciju za 50%, odnosno kotizaciju od po 500 evra, za dva studenta sa Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Studenti moraju biti sa neke od viših godina studija: Osnovne akademske studije – III godina, Master akademske studije i slično.

Kotizacija za radionicu uključuje učešće u petodnevnoj radionici, smeštaj u Cavo Perlevos apartmanima i učešće u svečanoj završnoj večeri.

Svi kandidati zainteresovani za učešće u ovoj međunarodnoj radionici mogu poslati svoj CV najkasnije do 1. septembra 2014. godine na mejl prof. dr Lidije Đokić: lidija@arh.bg.ac.rs

Nakon selekcije, biće objavljeno koja dva kandidata su dobila popust na kotizaciju.
Za dalju prijavu na Međunarodnu radionicu “Rethink the Night” popunite on-line formular na ovoj adresi.

Odluka Organizacionog odbora radionice o umanjenoj kotizaciji odražava nameru dugoročne saradnje između Univerziteta u Beogradu – Arhitektonskog fakulteta i Organizacionog odbora radionice, koja je već registrovana kao CIE-IYL (International Commission on Illumination – International Year of Light) događaj za 2015. godinu.
 

   


 

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services