Promocija godišnjeg kataloga Produkcija SULUV 2018.

Promocija godišnjeg kataloga Produkcija SULUV 2018.

Promocija godišnjeg kataloga Produkcija SULUV 2018. održava se 14. februara u 18 časova u Galeriji SULUV (Bulevar Mihajla Pupina 9) u Novom Sadu.


 

 

 

Na promociji publikacije Produkcija SULUV 2018. u izdanju Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine, biće predstavljen sadržaj publikacije, odnosno program rada Udruženja i likovne produkcije u 2018. kao i najava programa za 2019. godinu.

Na promociji će se obratiti urednici i saradnici koji su realizovali publikaciju: likovna kritičarka, Sonja Jankov, autorka recenzija izlagačkog programa SULUV-a, Sava Stepanov, likovni kritičar i članovi Predsedništva SULUV-a.


Svi novinari, reporteri, urednici medijskih kuća, učesnici autori i izlagači koji su učestvovali u programu 2018. koji su predstavljeni u publikaciji tada mogu preuzeti svoj primerak.

Ova promocija publikacije je istovremeno prilika da se promovišu i nedavne prostorne adaptacije galerijskog prostora - nov portalni izlog i ulaz, toalet i kancelarijski prostor - koje će omogućiti kavlitetniji rad i produkciju SULUV udruženja. Pozivamo sve članove da se pridruže ovom događaju i svojom dobrovoljnom donacijom za primerak publikacije pomognu nova poboljšanja u radu svog umetničkog udruženja. Donacija je namenjena za završnu fazu adaptacije galerije.

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text