Prezentacije konkursa za 5. ciklus programa "Kreativno mentorstvo" u Beogradu, Šapcu, Novom Sadu i Nišu!

Prezentacije konkursa za 5. ciklus programa "Kreativno mentorstvo" u Beogradu, Š

U okviru promocije konkursa za učesnike jubilarnog petog ciklusa programa „Kreativno mentorstvo” koji je otvoren od 9. do 26. aprila 2019. godine, svi zainteresovani će moći uživo da se informišu o konkursu i o samom programu na prezentacijama u par gradova Srbije.

 

 

„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. 

Prezentacije projekta održaće se u nekoliko gradova Srbije:

Sreda 17. april, 19h Beograd, Nova Iskra, Gavrila Principa 43
Četvrtak 18. april, 18h Šabac, Narodni muzej, Masarikova 13
Petak 19. april, 17h Novi Sad, „Svilara-kulturna stanica”, Đorđa Rajkovića 6b
Ponedeljak 22. april, 17:30h, Niš, EU info kutak, Vožda Karađorđa 5

Na prezentacijama će govoriti Dragana Jevtić - jedna od osnivačica „Kreativnog mentorstva“ i direktorka programa, kao i Tatjana Nikolić i Jelena Mihajlov, menadžerke programa, koje će predstaviti program i odgovarati na sva pitanja vezana za konkurs.

Pored njih u svakom gradu ćete imati priliku da upoznate i neke od alumni članova programa koji će pričati o svojim iskustvima rada sa mentorom i radionicama organizovanim tokom njihovog učešća u programu.

O programu "Kreativno mentorstvo" u Danu uživo TV N1


Konkurs za 5. jubilarni ciklus programa i petu generaciju učesnika je u toku i traje do 26. aprila 2019. godine.

U emisiji TV N1 Dan uživo o programu i konkursu pričaju Dragana Jevtić, osnivačica i direktorka programa i Bojana Lukić, slikarka i učesnica IV generacije programa.

Za peti ciklus programa biće izabrano 25 novih učesnika - sadašnjih i budućih profesionalaca u oblasti kulture, umetnosti i medija iz svih delova Srbije, koji dolaze iz javnog, civilnog ili privatnog sektora ili koji deluju samostalno.

Ućešće u programu je besplatno, a zainteresovani za učešće mogu da se prijave tako što će najkasnije do 26. aprila popuniti i poslati prijavni formular i priložiti skorašnji CV. Detalji o procesu prijavljivanja i dodatne informacije dostupne su na sajtu programa, gde možete pogledati i odgovore na najčešće postavljena pitanja.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services