Poster za Malmö Festival by Snask

Poster za Malmö Festival by Snask

Najveći poster, ikada napravljen, potpisuje švedski dizajn studio Snask za Malmö Festival.

 

Plakat je rađen za najveći gradski festival u Skandinaviji - Festival u Malmeu, a rezultat je originalnosti, kreativnosti i timskog rada unutar tročlanog Snask tima i brojnih asistenata.

 

Najveći plakat na svetu dizajn studija Snask je i prvi plakat za neki festival koji je fizički predstavljen u prostoru, transformišući se u prostornu instalaciju.

Za izradu ovog spatial remek dela bilo je potrebno 900 sati, 14 ljudi, 175 litara boje 280 šper ploča.

Ekipa iz Stockholma sa svojim osnivačem Fredrikom Östom izjavila je da su napravili "najveći poster na svetu".

U nemogućnosti da potvrdimo ove tvrdnje, možemo da zaključimo da je u pitanju jedan gigantski promo poster, koji još jednom potvrđuje superiornost švedskog dizajn studija Snask u oblastima brendiranja i grafičkog identiteta.

Snask je brending, dizajn i filmska agencija iz Stokholma. Osnivači agencije Fredrik Ost, Magnus Berg i Erik Kockom studirali su grafički dizajn u umetničkoj školi u severnoj Engleskoj, gde su organizovali brojne DJ večeri i izložbe. Posle stažiranja u Njujorku i Londonu, odlučili su da se vrate u Stokholm. Agenciju Snask su osnovali 2007. godine.

Njihov rad je često vezan za međunarodne klijente i tržišta, i realizovali su do sada brojne projekte u oblasti brendiranja, grafičkog identiteta, kratkih filmova, ručno rađenih foto instalacija, komunikacionih strategija, priručnika za dizajn, televizijskih reklama i pažljivo rađenih korporativnih komunikacija.

Reč Snask znaci candy, filth i gossip. U radu se rukovode sa šest osnovnih principa, a to su: 1.Have self distance, 2.Be brave,3. Make enemies, 4.Have integruty, 5.Be down-to-earth, 6.Be professional.

Via formfiftyfive.com

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services