Poseta menadžera i kreativaca agencija iz Nordijskog regiona koji su deo I&F McCann Grupe

Poseta menadžera i kreativaca agencija iz Nordijskog regiona koji su deo I&F McC

Menadžeri i kreativci agencija iz Nordijskog regiona koji su deo I&F McCann Grupe, posetili su sedište kompanije u Beogradu da bi razgovarali o daljim planovima razvoja, zajedničkim projektima i razmenili iskustva.


Osnivač kompanije Srđan Šaper kaže da je ovo prva poseta od kada je I&F McCann Grupa preuzela agencije u Norveškoj, Švedskoj, Danskoj i Finskoj. „Ovim sastankom Beograd je postao važna tačka na mapi kreativne Evrope. Na nama je da taj veliki potencijal iskoristimo za naše zemlje, za industriju koju predstavljamo, za sve zaposlene, i naravno, za naše poslovne partnere. Sinergija severa i juga daće dodatni kvalitet  I&F McCann Grupi koja posluje skoro 20 godina“, rekao je Šaper.

Prvi čovek jedne od vodećih dizajnerskih kompanija Scandinavian Design Group koja posluje u okviru I&F McCann grupe, Hans Martin Megard, ovim povodom izjavio je: „Srđan Šaper je sa svojim timom izgradio snažan sistem u jugoistočnoj Evropi, i to je za nas inspiracija i cilj da isto uradimo i sa agencijama u Nordijskom regionu, i time zajedno postanemo još uspešniji u svetskim okvirima“.

I&F McCann Grupa posluje skoro dvadeset godina, pokriva 12 tržišta jugoistočne i severne Evrope sa 58 miliona stanovnika i zapošljava više od 600 talentovanih profesionalaca.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services