Pobednici dizajnerskog konkursa za flaše sa bečkom vodom

Pobednici dizajnerskog konkursa za flaše sa bečkom vodom

Objavljeni su rezultati Konkursa za dizajn bečke serije staklenih flaša mlade bečke firme “Soulbottles”.

Grad Beč proglasio je pobednike dizajnerskog konkursa za ekološke flaše sa bečkom vodom “Soulbottles”. Od ukupno 165 dizajnerskih predloga koji su mogli da se pošalju do 22. aprila ove godine, odabrana su dva pobednika – jedan putem fejsbuk stranice firme “Soulbottles”, a drugi od strane stručnog žirija.Žiri je odabrao dizajn Edine Kabahdizajnerke iz Srbije koja sada živi i radi u Beču, koja je predstavila kapljice vode u obliku slova W koje ujedno predstavlja i tok vodovodne cevi. Glasači putem fejsbuka su izabrali Tanju Oberbramberger koja je dizajnirala slogan “Fenomenalna bečka voda sa stilom i dušom”.Obe dizajnerke će dobiti po 500 evra, a njihove flaše će ući u proizvodnju i moći će da se kupe u prodavnicama kao i na sajtu firme “Soulbottles”.

Interesovanje za konkurs je bilo ogromno zahvaljujući i velikom broju međunarodnih pristiglih predloga od dizajnera iz cele Evrope.

Grad Beč je bio raspisao konkurs za dizajn bečke serije staklenih flaša mlade bečke firme “Soulbottles” sa ciljem da se podstakne na još veću konzumaciju bečke česmovače koja je jedna od najkvalitetnijih na svetu.

Firma “Soulbottles” i Grad Beč ovom akcijom su želele da ukažu na kvalitet bečke vode i da ponude lepu alternativu za ekološki štetne jednokratne flaše.

 

Fotografije: © Edina Kabah, © Tanja Oberbramberger


 

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services