Pioniri osvojili dve nagrade za Guaranu!

Pioniri osvojili dve nagrade za Guaranu!

Pored osvojene nagrade Best Social Media Campaign za brend Guarana, Pioniri su juče održanu dodelu IAB MIXX Awards krunisali i najvećom nagradom – IAB MIXX Grand Prix-om za isti rad - "Bolje visiti na Guarani, nego na grani".


 

 

 


IAB MIXX Grand Prix je najprestižnija nagrada za koju se takmiče pobednički radovi iz svih kategorija.

Nakon uspešne 2017. godine po broju osvojenih nagrada, Pioniri nastavljaju trend i u ovoj godini. Na IAB MIXX Awards 2018. osvojili su dve nagrade za rad na brendu Guarana, čime je ovaj rad upisao nagrade sa trećeg festivala na kome se pojavio, a posle SoMo Borca 2017. i Kaktusa 2017. sa više osvojenih nagrada.

I na ovom projektu, kroz tesnu i timsku saradnju agencijskog tima sa klijentom, Pinoniri su još jednom dokazali da su odličan community managment, dobar sadržaj, pametno oglašavanje i najvažnije rezultati, glavni razlozi ovog uspeha.

IAB MIXX Awards (Marketing and Interactive Excellence Awards) je jedino globalno takmičenje koje je 100% digital, a ove godine ga je drugi put za redom organizovao IAB Serbia.

Dobitnici nagrada su najboji prijavljeni radovi i time su postavljeni novi standardi u industriji digitalnog marketinga.

Žiri je kao i svake godine imao zadatak da prepozna i nagradi najbolje cross-media digitalne kampanje i projekte, što znači da se svaki aspekt prijavljenih radova vrednovao – strategija, kreativa, egzekucija, odnosno korišćenje medija i rezultati. Žiri je ove kvalitete prepoznao i u projektu brenda Guarana iza koje sjajna saradnja agencije Pioniri i kompanije Knjaz Miloš.

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text