Piknik u Muzeju Jugoslavije

Piknik u Muzeju Jugoslavije

Muzej Jugoslavije poziva na Piknik, celodnevno druženje u muzejskom parku i kafeu, kojim se nastavlja program Leta u Muzeju.


Program će se održati u nedelju 16. juna od 12 do 20 časova; ulaz je slobodan.

 

 

Udruženje Kišobran, zajedno sa kafeom Zaokret, pivarom Kabinet Brewery i restoranom Burger House, uspešno organizuje manifestaciju Piknik na različitim lokacijama u Beogradu kako bi promovisala kulturu odlaska u prirodu, podižući svest o važnosti zaštite životne sredine i zdravog života.

Ovog puta za lokaciju su izabrani park Muzeja Jugoslavije, koji povezuje sve objekte u okviru muzejskog kompleksa, kao i bašta novog muzejskog kafea, K25.

Program manifestacije koncipiran je tako da pruži svim posetiocima iskustvo izleta u prirodi uz sjajan muzički program, brižljivo odabran kako bi predstavio mlade umetnike lokalne, alternativne scene, i to di-džejeve: Do the Math, Feloneezy i Stevie Whisper ali i džez pop bend Rogi. Pored rekvizita i programa, koji će obezbediti organizatori, pozivamo sve posetioce da donesu svoje pakete za piknik: ćebiće, jastuke, lopte, frizbije, omiljene grickalice i dobro raspoloženje. Tokom čitavog trajanja programa izložbeni prostori Muzeja Jugoslavije biće otvoreni i dostupni svim posetiocima.

Muzej Jugoslavije, u partnerstvu sa opštinom Savski Venac, pokrenuo je projekat pod nazivom Leto u Muzeju sa idejom da afirmiše Muzej kao mesto za druženje i zabavu.

Program Leta u Muzeju 2019. godine:

25.05. TRESE.LUPA.UDARA u 20 časova na platou ispred Muzeja Jugoslavije
16.06. YUGO PIKNIK u parku skulptura Muzeja Jugoslavije od 12 do 20 časova
13.07. MOUSSAKA BEND u 20 časova na platou ispred Muzeja Jugoslavije

24.08. VEČE YU VINILA u 19 časova na platou ispred Muzeja Jugoslavije

U partnerstvu sa opštinom Savski Venac, Muzej Jugoslavije, pokrenuo je projekat pod nazivom Leto u Muzeju sa idejom da afirmiše Muzej kao mesto za druženje i zabavu.

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services