Pet Camper by Straight Line Designs

Pet Camper

Neodoljivi mini camper za vaše ljubimce proizvod je kanadskog dizajn studija Straight Line Designs iz Vankuvera.

Dizajneri vođeni kreativnom palicom Judsona Beaumonta osmislili su kućice za pse u obliku kamp prikolice. Na žalost, za sada su realizovane samo prikolice za portabl pse, poput maltezera, pudli, jorkširaca...

 

 

Razni trendovi i stilovi vidljivi su na ovim kučećim kamper "vozilima", al ono što ih ponajviše krasi je dizajn kojim odiše ona autentična kamperska, pomalo retro atmosfera iz osamdesetih godina, sa raznih hrvatskih i okolnih "otoka".

Za sve ljubitelje kampovanja, kamperskog asesoara ali i pasa, evo novog izazova: Obezbediti na kamp parceli i malo mesta za kamper vozilo vašeg najboljeg četvoronožnog prijatelja! Ili, još jednostavnije, napravite im kampere u dvorištu umesto dosadnih dvovodnih kučećih kućica.

Ako želimo da budemo iskreni do kraja, ovi dizajnirani pet camperi su zapravo manja verzija onoga što bi mnogi kamperi voleli da imaju za sebe!

Kreativni direktor studija Straight Line Designs, Judson Beaumont rekao je da mu je ideja za ovaj proizvod pala na pamet pre nekoliko godina, nakon što ga je njegova ćerka zamolila da sagradi kućicu za njeno štene.

Od tada, on je dizajnirao četiri različite kamp prikolice koje su u potpunosti prilagodljive svačijem ukusu. Materijali, veličina, stil i boja mogu se prilagođavati prema željama naručioca. Možete se čak i sami uključiti u personalizovanje prikolice za vašeg ljubimca preko ovog linka

Nažalost, psi veći od 20 kg nisu budući vlasnici ovih kampera, bar ne još, dok kompanija Straight Line Designs ne izgradi i veće modele za one krupnije pse. 


 

Via My Modern Met

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services