Pavel i Dragana Surovi u finalu Hiiibrand-a 2014

Pavel i Dragana Surovi u finalu Hiiibrand-a 2014

Srpski dizajneri Dragana i Pavel Surovi iz Kisača nominovani su u finale HiiiBrand-a.


HiiiBrand je prestižno svetsko takmičenje u dizajnu koje se održava svake godine u Pekingu (Kina). Takmiči se u 3 kategorije dizajna Corporate Identity, Logo Design and Packaging.

 

U sastavu žirija su Cato (Cato Partners), Terri Goldstein (The Goldstein Group), Ren Spiteri (Bulldog), Paul Taylor (BrandOpus), David Airey (LogoLove). Prijavljeno je 1145 radova iz preko 40 zemalja.

Čak 5 radova Surovih našla su se u finalu. U kategoriji profesionalni dizajn pakovanja izabrana je etiketa za pivo King’s Beer. Radi se o novom dizajnu etiketa za Češko premium pivo (Kraľovské pivo). Dizajn pakovanja oslikava duh kraljevskog doba i njihovog životnog stila, a koji ovekovečava tradiciju lova.

U kategoriji profesionalni logo dizajn izabrani su logo Kravata, Pull & Bear, Torbe i Kidko. U Kini su uvrstili Pavela i Draganu u VIP grafičke dizajnere HiiiBrand-a.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo i ove godine u finalu HiiiBrenda. To nam daje novu snagu i motivaciju da nastavimo sa našim stilom dizajna i komunikacije. Klijenti su uvek iznenadjeni kada se njihov identitet ili dizajn pakovanja nadje u finalu ili pobedi na svetskom takmičenju. Tek tada shvate koliko je značajan i vredan njihov dizajn. Najbolje je što ocene daju nezavisni stručnjaci iz oblasti dizajna i brendinga iz različitih delova sveta. Uvek se trudimo kada dizajniramo neki identitet ili pakovanje za klijente da uradimo nešto zanimljivo u našem stilu, ali da to bude jedinstveno.“ – konstatuju Surovi.Surovi već imaju brojne nagrade u svom portfoliju. Dobili su nagradu žirija Joe Duffy za najbolji brend sveta, na AdPrintFestivalu oskara za najbolje osmišljen identitet u Evropi. Imaju dve osvojene bronze u kategoriji profesionalni logo dizajn i bronzu za dizajn pakovanja osvojenu u Americi. Više od 50 njihovih radova je publicirano u knjigama širom sveta.

 

 


          

     

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services