PAR Pop Up Event

PAR Pop Up Event

Mladi modni brend PAR Theory of two predstaviće svoju kolekciju čarapa i prikazaće svoje jedinstvene kratke filmove pod nazivom - Theory of Two, u sredu, 15. maja u 19 časova u Fond Fashion House-u (Mihizova 11).

 

 

PAR - Theory of Two je brend muških i ženskih čarapa. Iako nedavno lansiran, ovaj brend je već uveliko prepoznatljiv po svom specifičnom dizajnu i kvalitetu materijala od koga se prave čarape. 

PAR čarape su dostupne online na RUB Online Shopu.

Ono što je malo manje poznato je da PAR nije samo brend, već ideja.

“Ime je nastalo nekako logično - par čarapa, par cipela, par prijatelja, ljubavni par, par, par, par… i tako do koncepta Theory of Two što za nas znači da je sve bolje u dvoje. Volimo da se spajamo sa ljudima i verujemo da se najlepše stvari stvaraju zajedno”. Žaklina i Milena, PAR Theory of two

                                                                               

Inspirisane simbolikom broja 2, odlučile su da razvoj brenda prate životi različitih ljudi - parova, a sve priče zabeležene su fotografijom i kratkim filmovima.

Na samom događaju imaćete priliku da se bolje upoznate sa brendom, kupite čarape i pogledate projekciju video zapisa koje PAR pravi sa njihovim saradnikom Mikom Kneževićem. 

Kratak film sa beogradskim dizajnerom Slavimirom Stojanović i njegovom suprugom Oljom Stojanović, možete pogledati na ovom linku. 

Takođe, PAR film sa ekipom iz Istok restorana, Nami & Larsom, možete pogledati na ovom linku. PAR nastoji da spaja, povezuje i širi zajednicu oko svog brenda.

Ovo je jedan od mnogih Pop Up događaja koji će PAR organizovati sa ciljem da promoviše čarape i širi ideju zajedništva. Don’t be shy! Let’s pair up!

PAR Theory of two je brend muških i ženskih čarapa. Inspirisan dizajnom i materijalima, PAR pravi čarape od finih materijala i misli na udobnost i dugotrajnost. Dizajn je fokus ovog brenda i dok dizajnira čarape par iza PAR čarapa misli na to kako će se nositi baš taj par i podstiče slobodu u stilu i uparivanju. Tako je nastao i Mix & Match koncept koji podstiče da se čarape iz različitih parova nose zajedno ili čak i da se čarape nose jedna preko druge.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services