Panel "Čari burazerskog biznisa: Dechko Tzar" u Novoj Iskri

Panel "Čari burazerskog biznisa: Dechko Tzar" u Novoj Iskri

Prvo gostovanje u okviru DIY: Creative BLKN, specijalnog programa saradnje između Nove Iskre i SAE Instituta je gostovanje Nikole i Nenada Radojčića (Braća Burazeri).

Panel "Čari burazerskog biznisa: Dechko Tzar" će se održati u Novoj Iskri u četvrtak 18. oktobra u 18 časova u Novoj Iskri (Gavrila Principa 43).

 

 

DIY: Creative BLKN je specijalni program saradnje SAE Instituta i Nove Iskre nastao sa idejom promocije regionalnih i lokalnih biznisa iz domena kreativne industrije. Kroz interaktivne susrete i razgovore publika će dobiti odgovore na neka od pitanja u vezi sa realnim izazovima sa kojima se susreću kreativci kada kreiraju svoje studije, dizajniraju sveže brendove i osvajaju nova tržišta.

Kroz predstavljanje aktuelnih i svežih aktivnosti u vezi brenda Dechko Tzar kao i razvojnih strategija kolektiva Braća Burazeri imaćemo priliku da kroz razgovor sa njihovim kreatorima Nikolom i Nenadom Radojčić saznamo o izazovima na koje su naišli prilikom kreiranja firme, brenda, razvoja tržišta i saradnje sa klijentima.

Nikola i Nenad će nas upoznati sa tim na koji način su donosili poslovne odluke, ali će nam i predstaviti koje trenutke smatraju ključnim za razvoj njihovog profesionalnog puta.
Nikola i Nenad Radojčić (Braća Burazeri) su rođena braća, grafički dizajneri iz Beograda. Aktivni su na sceni od kraja devedesetih kao grafiti crtači i članovi Bg Illegal ekipe. Profesionalno se bave dizajnom od 2001. kada je nastala i prva Dechkotzar majica. Od 2002. do 2011. bili su članovi kreativnog tima B92, a od 2011. se potpuno osamostaljuju i posvećuju razvoju svog dizajn studija. Kao freelanceri rade za mnoge klijente i kreativne agencije (Frikom, Samizdat B92, Fond B92, Filmski centar Srbije, Jugoslovenska Kinoteka, Mandarina Cake Shop, klubovi Mladost, Ludost, Radost, Barutana, Prima kozmetika, Telenor, Coba & Associates, Idea Plus, Ovation, Popular...) i paralelno razvijaju Dechkotzar brend. 2015. otvorena je i prva Dechkotzar radnja u Beogradu.
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text