OŽIVI PLASTIKU

oživi plastiku konkurs banca intesa

U klubu Plastic je sinoć 28.januara 2010.godine s početkom u 18h predstavljen i promovisan konkurs za dizajn MasterCard platnih kartica.

Konkurs je namenjen svim mladim i kreativnim ljudima od 18 do 30 godina. Oživi plastiku, dizajniraj MasterCard kartice!, parola je novog, svežeg i inovativnog konkursa koji organizuje Banca Intesa.

Konkurs pod nazivom OŽIVI PLASTIKU zvanično je otpočeo i od danas 29. januara otvoren je na web sajtu www.oziviplastiku.rs

O cilju konkursa, uslovima i nagradama koje očekuju mlade dizajnere sinoć su govorili
Igor Oršolić, predsednik žirija konkursa i art direktor TV B92 i Maja Kolar, član žirija konkursa i direktor sektora za marketing i komunikacije Banca Intesa

Banca Intesa organizuje konkurs Oživi plastiku za grafička rešenja za 5 platnih kartica iz svog MasterCard portfolija: Maestro, MasterCard Hit, MasterCard Standard, MasterCard Business i MasterCard Gold. Konkurs će trajati od 29.januara do 19. marta 2010.godine i osmišljen je da pruži šansu mladim dizajnerima od 18 do 30 godina starosti da iskažu svoju kreativnost i pritom osvoje vredne nagrade.
Radove će razmatrati i ocenjivati stručni žiri u sastavu: Igor Oršolić, predsednik žirija i art direktor TV B92, Manuel Alexe, potpredsednik kompanije MasterCard za tržišta visokog razvoja, Dejan Tešić, član izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa stanovništvom i mali biznis Banca Intesa i Maja Kolar, direktor sektora za marketing i komunikacije Banca Intesa. U nastojanju da odabere što bolje i kvalitetnije rešenje žiri će se pri izboru rukovoditi relevantnošću, inovativnošću i poštovanjem zadatih grafičkih standarda.

.

Žiri će odabrati 5 najboljih rešenja, koje će se na web sajtu www.oziviplastiku.rs naći pred očima najšire javnosti, koja će od 29.marta do 09.aprila 2010. godine imati priliku da online glasa za pobednika. Na pomenutom sajtu svi zainteresovani učesnici mogu da pronađu i dodatne informacije o konkursu kao što su tehnički parametri i obavezni grafički elementi kao i prijavni formular za učestvovanje.

Nagrada za pobednika konkursa su kompletno plaćeni troškovi puta na DMY berlinski festival dizajna i 2.000 evra na platnoj kartici Banca Intesa. Drugoplasirani će dobiti kompletno plaćene troškove puta na DMY berlinski festival dizajna i 500 evra na platnoj kartici, dok je za trećeplasiranog predviđena nagrada trust grafička tabla i 500 evra na platnoj kartici Banca Intesa.
Banca Intesa je regionalni lider u oblasti kartičarstva i prva koja je u svoju ponudu uvrstila tri najpoznatija kartičarska brenda. Zaključno sa 2009.godinom banka je izdala skoro 1.024.000 platnih kartica, a u strukturi portfolija najzastupljenija je MasterCard sa učešćem od čak 80 %. To praktično znači da će se od 10.juna 2010.godine kako je predviđeno, odabrana grafička rešenja naći na preko 800.000 platnih kartica u Srbiji.

Od sutra i tokom trajanja konkursa na Designed.rs u sekciji Konkursi više o ovome!

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Komentari

Pedja Rusic's picture
Pedja Rusic
01:20 01/02/10

.

mogli su barem radne fileove da daju, kud znam kako moze gde sta da stoji...ili je i to dopusteno da menjam :S

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text