Otvoren BELGRADE DESIGN HUB na Dorćolu

Otvoren BELGRADE DESIGN HUB na Dorćolu

Novi dizajnerski prostor u Beogradu!

 

Belgrade Design Hub otvoren je na Dorćolu, na uglu ulica Gospodar Jovanove i Dositejeve.

 

 

 

Otvaranje je proteklo u sjajnoj atmosferi, uz prisustvo velikog broja ljudi, predstavnika medija, ljubitelja mode, kolega i javnih ličnosti.

Belgrade Desig Hub je mesto koje okuplja dizajnere odeće, nakita i aksesaoara, sličnog senzibiliteta, pod kreativnim vođstvom uspešnih i nagrađivanih modnih dizajnerki Budislave Keković i Jasmine Vujović.Belgrade Design Hub je jedinstveni modni koncept prostor u Beogradu, u čijem enterijeru dominiraju bela i crna boja, a koji na dva nivoa nudi izuzetan izbor u kome dame mogu pronaći kvalitetne komade kako odeće svedenih i elegantnih linija, tako i uvek poželjnog aksesoara i izuzetnog nakita poznatih beogradskih dizajnera.

Pored Brendova Budislava i Get Up, Belgrade Design Hub predstavlja i nakit Studija Manufaktura i Hota Hota, kao i šešire i fascinatore NF Hats..

‘’Počelo je od jedne Ideje i jedne želje. Želele smo promenu, novo društvo, novi kraj.
Napravile smo mesto na kome smo okupile dizajnere koje volimo i koji se uklapaju u našu viziju. Svedena rešenja, sa izletima u neispitano, uvek kvalitetni materijali, inspiracija u umetnosti, prirodi i neistraženom  nas najbolje objašnjavaju.’’ – kaže Budislava Keković.


Fotografije: Jakov Simović i Andrej Mihailović
 


 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services