Nova Iskra na ovogodišnjem Sarajevo Unlimited forumu

Nova Iskra na ovogodišnjem Sarajevo Unlimited forumu

Nova Iskra je ponovo prisutna na jednoj od najvećih regionalnih konferencija posvećenih inovacijama i tehnološkom preduzetništvu – Sarajevo Unlimited 2017, koji se održava od 2. do 4. novembra 2017. godine.

 

 

Ove godine, kroz specijalan program Nova Iskra LAB, publici i učesnicima biće predstavljen niz radionica sa fokusom na temama dizajn menadžmenta, design thinking metodologija i timske kulture. 

Drugi regionalni forum inovacija Sarajevo Unlimited 2017, u okviru svog bogatog programa ove godine organizuje SKILLS OF TOMORROW Stage, niz radionica koje za cilj imaju usavršavanje savremenih veština i kompetencija bosanskohercegovačkih talenata. U saradnji sa kreativnim hubom Nova Iskra iz Beograda, kao i ekspertima iz Slovenije, Srbije i Holandije, radionice će se održati 4. novembra 2017.godine u prostorijama preduzetničkog i inovacijskog centra Networks.

U okviru Nova Iskra LAB programa, koji objedinjuje aktivnosti Nove Iskre iz domena edukacije i podizanja kapaciteta pojedinaca organizacija i kompanija, biće predstavljene četiri radionice, posvećene oblastima kao što su crowdfunding, dizajn menadžment, design thinking i timska kultura, i menadžment digitalnih proizvoda.

Ove teme će učesnicima približiti eksperti iz redova Nove Iskre i najužeg kruga njihovih saradnika: Miha Klinar (GigoDesign, Ljubljana), Jovana Tokić (Autheos, Amsterdam), Luka Piškorič (Poligon, Ljubljana), Nana Radenković i Kristijan Šujević (Nova Iskra, Beograd).

Radionice su podržane od strane Platforme za društvene inovacije u zapošljavanju mladih (YOUSEE), u partnerstvu sa SEEYN (The South East European Youth Network), mrežnom organizacijom koja uključuje 15 nevladinih organizacija iz 8 zemalja. YOUSEE platforma je zagovarački mehanizam za poboljšanje ambijenta za razvoj startupova kroz predlaganje konkretnih mjera i rešenja. 

Više informacija o svakoj od radionica može se pronaći na sledećim linkovima, gde se nalaze i prijavni formulari, u slučaju da planirate da posetite konferenciju:

CROWDFUNDING
TEAM CULTURE & DESIGN THINKING PROCESS
DIGITAL PRODUCT MANAGEMENT
DESIGN MANAGEMENT

Učešće u radionicama je besplatno, prijave su obavezne, broj mesta je ograničen. Više informacijama o ovom, ali i celokupnom programu dostupno je na zvaničnoj web stranici foruma www.weareunlimited.ba.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text