Nikola Tošić u NOVOJ ISKRI

Nikola Tošić u NOVOJ ISKRI

Predavanje "Win with brands" Nikole Tošića biće održano u četvrtak, 1. decembra u 18 časova u Novoj Iskri (Gavrila Principa 43).

 

Nova Iskra u okviru svog redovnog edukativnog programa predstavlja Nikolu Tošića, renomiranog brend strategista i osnivača kompanije BEMapps koja stoji iza istoimenog softvera namenjenog menadžmentu i analizi brendova.

 

Nikola Tošić je rođen 1977. godine, a živeo je u Lagosu, Beogradu, Mizuriju, Milanu, Parizu i Kejptaunu. Nikola je dizajner proizvoda, marketing i menadžment konsultant i brend strateg. Osnivač je BEMapps.com, softvera koji pomaže kompanijama da najuspešnije plasiraju svoj brend. U okviru svog raznovrsnog radnog iskustva, radio je kao dizajner proizvoda na projektu iz domena veštačke inteligencije, osnovao je sportski startap u Danskoj, a pre nekoliko godina je radio kao kreativni direktor za digitalne strategije u kompaniji Beneton.

Brendovi i njihove vrednosti igraju presudnu ulogu u brojnim poslovnim procesima i odlukama. Ne postoje pravi alati za menadžment informacija o brendovima unutar jednog biznisa. BEMapps nastoji da istraži upravo nišu praktičnih alata za menadžment informacija o brendu. Ovaj softver omogućava menadžerima prodaje, marketinga ili razvoja da pristupaju informacijama o brendu, i lako ih dele i obrađuju. Sve to, naravno, će njihov biznis učiniti komeptitivnijim i efikasnijim.

U okviru svog predavanja "Win with brands", Nikola će nastojati da objasni koncepte svojih poslovnih aktivnosti i da podeli svoje bogato dosadašnje iskustvo. Baviće se temama kao što su konkurencija i načini na koji konkurencija funcioniše u poslu, kao i kako je iskoristiti na najbolji način. Kada su u pitanju brendovi, saznaćemo kako se oni vrednuju i međusobno upoređuju, kao i kako se određene brend strategije mogu iskoristiti u poslu.

Slično predavanje Nikola je nedavno održao i u okviru dizajn čuvenog centra Fabrica u Italiji, čiji je kreativni direktor Sam Baron gostovao u Beogradu u septembru, u organizaciji Nove Iskre. Predavanje "Win with brands" Nikole Tošića biće održano u četvrtak, 1. decembra od 18h u Novoj Iskri. Ulaz je slobodan.


 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services