Najveća izložba u gradu "Wall Street" by NELT

Najveća izložba u gradu "Wall Street" by NELT

Najveća izložba u gradu "Wall Street" by NELT biće zvanično otvorena 2. novembra u 12 časova u kompaniji NELT u Dobanovcima (Maršala Tita 206).

Prisustvujte otvaranju najveće izložbe u gradu! Videćete 10 velikih murala koje su radili srpski umetnici kao prvu fazu oslikavanja jednog od najvećih skladišta na Balkanu.

 

Autori murala su poznati umetnici, dizajneri i ilustratori iz regiona koji su oživeli preko hiljadu kvadrata jednog od najvećih skladišta u našoj zemlji. Oni su: EmaEmaEma, Marko Prokić, Braća Burazeri, Bratislav Milenković, Nina Radenković, Željko Lončar, Nemanja Jehlička, Nebojša Cvetković, Marija Maša Milanković i TKV.

Oni su radili tokom prethodnih šest meseci uz pomoć čitavog tima iz kompanije NELT. Veliki deo ovog projekta su izneli i zaposleni u kompaniji Braća Stajić iz Beograda, koji su bili pomoć umetnicima u farbanju velikih površina.

Ovo će biti zvanično predstavljanje javnosti velikog i značajnog projekta koji kompanija NELT u saradnji sa umetnicima sprovodi poslednjih par meseci. U pitanju je deset murala dimenzija 10x12 metara, koji su oslikani na velikom skladištu kompanije Nelt u Dobanovcima.

O projektu NELT murala možete više pročitati na ovom linku.

Kako stići do NELT-a sopstvenim prevozom: Nakon Aerodroma, pratite znakove za Čačak, pa zatim table sa natpisom NELT.


 

Link na Facebook Event.


U narednom periodu na portalu Designed.rs imaćete priliku da se bliže upoznate sa pojedinačnim radovima i njihovim autorima!

 

 

 

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services