Momentum by Hota Hota Jewellery

Izložba Hota Hota jewellery | Predstavljanje nove kolekcije nakita

Izložba Hota Hota Jewellery na kojoj će biti predstavljena nova kolekcija nakita "Momentum" biće otvorena u subotu, 10. decembra od 20 časova u Kući Kralja Petra na Senjaku (Vase Pelagića 40).
 

 

 

Hota Hota Jewellery predstavlja drugu kolekciju nakita pod nazivom "Momentum". Ova kolekcija će biti predstavljena kroz izložbu koju će svi zaintresovani posetioci imati prilike da pogledaju do 15. decembra u Kući Kralja Petra na Senjaku.

Nastavljajući svojim prepoznatljivim pravcem koji odlikuju minimalizam i nenametljivi vizuelni sklad, nova kolekcija Hota Hota nakita pod nazivom ’’Momentum’’ nas još dalje vodi u istraživanje sveta idealnih formi i harmonizovanih proporcija. Uvođenjem implicitnog pokreta, dinamike i fluidnih formi još više dolazi do izražaja delikatna igra haosa i reda, sirove snage i prefinjene harmonije.

Tokom trajanja izložbe posetioci će, radnim danima od 12h do18h, imati priliku da se u razgovoru sa autorima, Anom Janković i Draganom Jankovićem, bliže upoznaju sa izloženim radovima, sa načinima njihovog osmišljavanja i izrade, kao i sa opštim kreativnim stavom umetnika.Izložbu su podržali Narodni muzej u Beogradu, Muzej istorije Jugoslavije, Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, Logic Art Space, Ben Akiba white lounge & art gallery i vinarija Aleksić.

 

 

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services