LEGO uskoro u Zagrebu!

LEGO uskoro u Zagrebu!

Zagreb uskoro dobija ekskluzivni LEGO centar, najveći u jugoistočnoj Evropi.

 

 

Za sve pasionirane fanove LEGO brenda u regionu, stiže sjajna vest da će prestonica Hrvatske uskoro biti bogatija za ekskluzivni LEGO centar, prvi u našem regionu, a ujedno i najveći te vrste u jugoistočnoj Evropi.

 

Budući prodajni prostor u zagrebačkom Arena centru prostiraće se na 150 m2, a sadržajno će imati gotovo sve što danas nosi oznaku LEGO branda, pa i one najluksuznije komplete za slaganje.

Nakon što je IKEA nedavno otvorila svoju radnju u Zagrebu, LEGO je sledeći razlog zbog kojeg ćemo i mi iz Srbije češće hrliti susedu.

Iz LEGA ističu da će novi prostor sadržavati i takozvani „Pick-A-Brick“ odnosno  mogućnost kupovine kockica po vlastitoj želji u rinfuzi.

Neizostavne LEGO figurice u novom prodajnom centru naći se će u širokom izboru, a svaki kupac će moći sam da kreira i sastavi jedinstvenog popularnog čovečuljka iz nekoliko hiljada mogućih sastavnih delova i kombinacija.

LEGO je porodična kompanija iz Danske, osnovana 1932. godine, a danas posluje u više od 130 država. Zapošljavaju 12.000 ljudi širom sveta. Zanimljivo je kako se čak 90% sirovine koja se koristi za izradu kockica može reciklirati i zbrinutu neškodljivo po okolinu. Do danas je LEGO proizveo više od 700 milijardi ponatih kockica. To statistički iznosi 94 kockice po svakom čoveku na planeti.

 

Izvor: Zagreb.info

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services